1 entry daha
  • the one for men edptam bir güz/kış kokusu.

    koku güzelliği olarak 10/10'u hak ediyor. nasıl koktuğu hakkında bilgi edinmek için fragrantica'dan notalarına bakabilirsiniz. çok yönlü kullanım açısından en iyilerden ama performans açısından vasat. tabii bu durum kişiden kişiye değişebiliyor. bu yüzden blind-buy yapmadan önce biraz daha düşünün.

    the one, benim için koku olarak en başta pek çekici gelmese de zamanla bağlandığım ve aşık olduğum bir parfüme dönüştü. performans açısından benim üzerimde, ne yazık ki, kötüydü. ilk 1 saat ortalama bir performans ile yayılsa da sonrasında edp versiyonu olmasına rağmen sadece 2-3 saatlik ten kokusuna dönüştü. yani ortalama 4 saat etki süresi oldu.

    performans açısından kokuyu daha iyi hale getirmek istiyorsanız kıyafetlerinize sıkmayı deneyin ve teninizde sıkacağınız bölgeleri daha önceden nemlendirmeyi unutmayın. bunları yapmak parfümü performans canavarı yapmayacak ama az da olsa katkı sağlayacaktır.

    özetlemek gerekirse çok yönlü kullanım için güzel kokan bir parfüm arıyorsanız ve amacınız kokunun odanın öbür ucundan hissedilmesini sağlamak değilse bu parfümü cephaneliğinize mutlaka ekleyin.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap