1709 entry daha
  • ergen bir yegenmis gibi sevdigim sanatci.

    hani cok sevdiginiz yegeniniz vardir. caninizdir, bir tanenizdir ama o ergen tavirlari yok mu... terlikle dovmek istersiniz bir guzel! cok seversiniz, gormezseniz cok ozlersiniz ama birlikteyken, bir turlu gecmek bilmeyen ergenlik donemi dengesizlikleri sizi deli eder. bazen 5-10 yil surer bu ergenlik donemi! katlanirsiniz cunku cok seversiniz.

    benim icin de teoman boyle... ben ergendim onu ilk dinledigimde. ilk kasedi(bak kaset diyorum, o kadar eski, sene 1996) hiç kimse bilmezle baslamistir sanatci-dinleyici bagimiz. ben buyudum, hatta yaslandim, ya da politically correct olgunlastim diyelim, ama o hala ergen! muzigi birakiyorum dediginde, bu da bir ergen tavriydi, cok sacmaydi, ve tekrar donecegi asikardi.
    belki de sanatci kaprisleridir diyip, yine de sevmek gerek bu ergenlikleri…

    gecen hafta(16.10.2016) londra'da (kentish town-o2 forum) konseri vardi.
    acikcasi bilet pahaliydi ama londra'da "yağmur"u teoman'dan canli dinlemek paha bicilmezdi diyerek gittim konsere. londra'da yağmur'u soylememe ihtimali bence sifirdi! %100 soyleyecekti!
    anaaaam,
    konser bitmeye yakindi ve yağmur hala soylenmemisti! fonda gerilim muzigi calmaya basladi benim icin! bir seyler yapilmaliydi. son 2 sarki kala (o an son 2 sarki oldugunu bilmiyordum tabi) "yağmuuuuuuuur" diye bagirmaya basladim korkusuzca, fütursuzca! her seferinde volumumu arttirarak yağmuuuuuuuur yağmuuuuuuuur yağmuuuuuuuur diye bagirdim.
    sonra sesim duyuldu ya laaaa!
    yanimdaki arkadaslara hadi siz de eslik edin dedim, 1,2,3 yağmuuuuuuuur
    ve her seferinde yalniz ben bagirdim, bir basima! yağmuuuuuuuur
    ama sahneden duyuldu yağmur’um.
    efenim, simdi durduralim goruntuyu, burada ciddi anlamda bir umut sarıkaya tipi mutsuzluk var. onu ayri bir entry'de anlattim. ama tam onun akabinde teoman,
    “daha fazla soyleyesim yok” gibilerinden bir sey soyledi! ve kut diye bitirdi konseri! kelimesi kelimesine hatirlayamiyorum ama feci bir cumleydi!

    bana mi diyo laaaaa? diye sordum arkadaslara ama cevap yok. belki de "laaaa" dememeliydim. neyse, cevabi sadece teoman biliyor.

    sonra klasik “bir daha bir daha bir daha” klisesi basladi.
    ve teoman sahneye cikip, yağmur’u soyledi.

    teoman - yağmur (16-10-2016 - o2 forum kentish town - london)

    birkac dakika arayla, beni umut sarıkaya tipi mutsuzlugundan, umut sarıkaya tipi mutluluguna tasiyan teoman'a tesekkuru borc bilirim :)

    yagmurlu bir gunde gorusmek uzere...
2437 entry daha
hesabın var mı? giriş yap