37 entry daha
  • one night stand tel uretiyorlar herhalde. hizla paslanmasini gectim, bir haftada kalin telleri o kadar cabuk geberiyor ki kalin e telinden cikan sesi patlak davul veya patlak hoparlorlu amfiden cikan bir tiniyla karsilastirabilirim ancak. bunun yaninda ayni setin telleri arasi da abuk bir tini farki var mesela bir scale inerken veya cikarken, d telinden b'ye veya b'den e'ye indiginde asiri bir tonal fark var, merdivenden paldir kuldur dusmussun gibi, tutarsiz. vibe'in, groove'un icine sican bir fark ( nyxl modeli ozellikle ). valla "su marka daha iyi" seklinde karsilastirma bile yapmam, diger markaya hakaret olur. metal muhendisi falan degilim ama herhalde donusturulmus tenekeden falan yapiyolar telleri.

    la marka karsilastirmayacagim dedim ama sunu soylemem lazim; tavsiye uzerine elixir nanoweb kullandim, yemin ediyorum 1 ay teller taptaze ve canli kaldi. kalin tellerden cikan tonun guzelligini tarif edemem, vibroverb ile dumble amfiyi kombolomusum, srv olmusum sandim. oyle bir parlaklik, net, temiz ve guclu bir sound. 1 aydan sonra bas tellerdeki tazelik ( e-a-d ), gavurun growling sound dedigi hadise kayboldu dogal olarak ama paslanma diye birsey vuku bulmadi, bulacaga da benzemiyordu.

    velhasil d'addario size sponsor olmadikca, 3 gunde bir tellerinizi degistiren bir guitar tech'iniz falan yoksa magazanin o reyonundan uzak durun. dandigin d'si d'addario.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap