4 entry daha
  • suryapı'da para bol olduğu için "yapalım gitsin" diyerek yaptıklarını düşündüğüm avm. bakın arkadaşlar size buraya bu konseptte bir avm yapalım diye fikir sunan kişiyle özel olarak tekrar görüşün ve deyin ki, bu avm'nin geri dönüşünü bize nasıl hesapladığını anlat? böyle bir ölü yatırımın altına nasıl imza attırdın bize? iki durak sonra forum istanbul gibi devasa bir avm ile nasıl yarışacaksın?

    içerisinin konseptini muhafazakar kesim için düzenlemişler. fikir iyi. sonuçta kapitalist düzen. para neredeyse oraya yatırım yapmaya çalışır. fakat o bölgeyi avucumun içi gibi biliyorum. otogar'ın yanındaki ora avm neyse gop'taki mass plaza neyse bu da o olacak.

    o bölgenin en büyük eksiği eğlence mekanları. metro çıkışı olması nedeniyle eğlenmek isteyen insanlar bu noktaya gelebilir. ama avm'de eğlenmeye gitmezler. ikinci seçenek otel. çok fazla iş merkezi var ve ulaşım noktalarına yakın. yap büyük bir otel.

    avm fikrini kim verdiyse kendisiyle tanışmak isterim. o mertebeye nasıl yükselmiş öğrenmem lazım. millet harcanıyor buralarda.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap