• ulkemizde ince dusunulmus hirsizliklarin azligini telafi etmek amaciyla hayal edilmis, en ince ayrintisina kadar planlanmis, ters gitmesi icin hic bir sebep olmayan hirsizlik yontemleridir. ornek vermek gerekirse:

    --soyulacak evin ust katina tasinilir. (soygundan beklenen hasilat, tasinma islemine harcanan paradan azsa soygun plani iptal edilir)
    --eve bir bateri seti getirilir. baterist bulunur. ( beklenen hasilat, tasinma + bateri + baterist maasi toplamindan azsa plan iptal olur)
    --bateriste gece oniki-sabah sekiz arasi manyak gibi bateri caldirilir. bu arada saga sola, "tasindik ama mutlu degiliz, her an baska yere tasinabiliriz" imaji verilir.
    --kisa sure sonra alt komsu hisimla kapiya dayanir. en sirin suratla kapi acilir ve amca tatli sohbetle yumusatildiktan sonra , "amcacim siz bana evde olmadiginiz zamanlari soyleyin ben o zamanlar calarim, gelecek ayki dunya bateri yarismasi benim icin cok onemli" denir. amcanin verecegi saatler ozenle not alinir.
    --not alinan saatlerden birinde alt kata inilir, ev bosaltilir.
    --ust kattaki eve tasinmak icin kullanilan kamyonun iki kati buyuklugunde bir kamyon kapiya dayandirilir, kendi esyalarinizla birlikte alt komsunun esyalari da kamyona yuklenir.
    --hizla uzaklasmaya gerek yoktur, olay mahallinden yavas yavas, keyfini cikara cikara uzaklasilmalidir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap