4 entry daha
  • kitapları hakkında yazdığım yazıların *doğru olduğundan* dolayı sözlükten entry'lerimi sildirmişlerdi.

    rakiplerimize seo'yu biz öğrettik! title'ları bu olan <buyukharf>koskoca firma</buyukharf> nasıl google'dan ceza alır? yada nasıl spam yapar?

    google adwords vermişler bence müşterilerinide bu konuda bilinçlendirmeliler. seo konusunda bilgili olanlar sıralamada 1. sırada olmayı yıllardır hakeden sitenin "seo teknikleri" olduğunu bilirler. ayrıca zaten seo hocası spam yapmadan öncede hep 1. sırada "seo teknikleri" vardı. iki firmanında yetkilisinden çaycısına kadar tanımam. yıllardır da freelance olarak seo işi yaparım sıralamayı hak eden seo teknikleri'dir.

    seo hocası'nın sıralamada düzelmesini istiyorum. çünkü şu kriz döneminde orada çalışan 1-10 kişi ekmeğinden olmasın.

    ilahi adalet denilen olay sanırım şu ki eğer kim sektörde biraz palazlanıpta "seo'yu onlara biz öğrettik, biz yokkan php'ye pe he pe diyorlardı, google'da ilk aramayı biz yaptık, google daha yokken biz yahoo'da seo yapıyorduk" diyorsa o firma batıyor.

    tanım : seo; arama motoru optimizasyonu yani google'da aradığınız kelimede 1. sayfada 1. sırada yada seo hocası gibi son sayfalarda olmanızı sağlayan iş alanına verilen genel isim. seo hocası denilen firma "seo" kelimesinde 1. sırada idi ama bunu doğal yollarla değil spam yollarla yaptı ve 1. sırada yerini aldı ama google bazı konularda biraz geç cezalandırma yapar. cezalandırması 1-2 yıl sürdü ve seo hocası bunu fırsata çevirip kitap yazdı.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap