8 entry daha
  • hayatimda ghost'u canli izleme serefine nail olamadim henuz, ama yeterince live materyal seyredebildim ve gozlemledigim kadariyla "can't you see that you're lost without me?" dedigi kisimdan sonra papa emeritus sahneden asagi inip izleyicileri "kutsuyor", soyleyecegi kismi bitirip sahneye geri donmeden once de iclerinden sansli bir kizin elini gercek bir centilmen gibi opuyor. izledigim videolarda genellikle boyle yani, sahneden inemiyorsa bile yine seyirciye bir opucuk atma durumu var.

    fakat guya kendine kameraman diyen, gosteri sirasinda cekim yapan dallamalar bu esnada nameless ghoul'lari cekmeye devam ediyor. youtube'daki konser kayitlarinin cogunda bu olay esnasinda odak papa'da degil kesinlikle. ya papa yarim yamalak kenarda kosede kalacak sekilde sahneyi cekmisler, ya da kadraja almaya tenezzul bile etmemisler, adam sahneden iniyor nereye gittigi belli degil.

    eger bir "notice me senpai :(" liselisi oldugumu dusunuyorsaniz buyrun cemkirin ama, sanki konserdeki en onemli anlardan biri o papa-seyirci etkilesimi lan?! yani tamam tam o anda solo basliyor ama, konser boyunca gitarlari cekebilecegin bir suru an var zaten, ama bu olay sadece tek bir sarkida? hem dusundum de liseli olan ben degilim, bu insanlar da bu ani onemli buluyorlar ki resmi hesaplarinda yayinliyorlar, yani sizin gibi ezberden cekim yapan kameramanlarin da abv kesin kiskancliginizdan yapiyorsunuz. neyse suradaki kizi cok kiskandim herhalde, sinir yapti. el openleriniz cok olsun.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap