7 entry daha
  • vakit bulup canım sıkıldığında açıp bir iki videosunu izliyorum da, son zamanlarda bana da çok itici gelmeye başladı bu arkadaş. daha önce de yazıldığı gibi mütemadiyen takipçi sayısı ile ilgili söylemlerde bulunması, diğer otomobil inceleyen kanallara çamur atıp iz bırakması vesaire hiç hoş şeyler değil açıkçası, bu tarz şeyler artık ergenlere bile yakışmıyor söyleyelim.

    öte yandan konuşma üslubu da tuhaf. kadınlar için sürekli ''bayan'' kelimesini kullanması erkek halimle beni bile rahatsız etti. son videolarda açılışı yaparken ''selamun aleyküm beyler, bayanlar, sevgili çocuklar'' falan diyor da, erkeğe ''bey'' derken kadına niçin ''hanım'' demiyor merak ettim doğrusu. mesela bir videosunda da arabaya binip ''günaydın'' diye selam verdikten sonra birkaç meseleden bahsediyor ve sonra yine ''ha bu arada selamun aleyküm'' diyor. tuhaf tuhaf hal ve hareketler...

    bir de zaman zaman doktor olduğunu vurgulama gereği duyuyor ki bence hiç gereği yok. insanlar orda senin kara kaşını, kara gözünü, ne iş yaptığını değil; araba incelemelerini merak edip izliyor. mesela son izlediğim videosunda da yine mercedes incelemesi yapmaya çalışırken söze ''daha önce iki kez sıfır model bmw alıp satmış birisi olarak...'' diye başladı. sürekli hava atma yarışında, sürekli insanlara kendini ispat etme derdinde... bu tutumu haliyle bana itici gelmeye başladı, böyle devam ederse zaten sürekli yakındığı takipçi sayısında da ciddi bir kayıp yaşayabilir.

    son olarak arabalarla ilgili malumatı da kesinlikle kafi değil. otopark gibi işinin ehli kanalları izledikten sonra noyan beğ oldukça yetersiz geliyor izleyiciye. zaten genel olarak incelemeye çalıştığı araçların artı yönlerinden bahsediyor hep, eksi yönlerini çok ama çok az belirtiyor. belki de dünya çapında bilinen markaları kötüleyip başını derde sokmamak için çekiniyor da olabilir, zira en basitinden arka koltuğa sığamadığı araçların iç hacminden bahsederken dahi ''eh işte fena değil diz mesafesi'' diyor. yani açıkça belirtemiyor fikrini.
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap