3 entry daha
  • nedense atmosferini sevemedigim bir harita. hicbir zaman diger haritalarin verdigi keyfi verememis bir haritadir bana, ancak yine de kotu diyemeyiz. guzel dizayn edilmistir ve yapilacak cok sey, gidilecek cok yer vardir.

    counter-strike source'da muthis guzel hale getirilmistir. tipki de dust gibi, tepelere minareler ve kubbeler yerlestirilmis, muthis guzel bir hal almistir. ancak burada da bir bug vardir. diger counter strike source'da harita bazli bug icin (bkz: de_aztec).

    teroristlerin a'ya (yani counter-terroristlerin spawn noktalarinin hemen tepesi) bomba koymak icin ustten gittikleri yerde biri oldugu ve yere dustugu zaman golgesi, o yerin altindaki tuneldeki tavanda gozukmektedir.

    ayrica cok eskiden, counter-strike'in turkiyede populer oldugu ve bizlerin de oyunda iyi oldugumuz donemlerde (ovunmek icin soylemiyorum, dogruya dogrudur) sabonis ile yon tuslarini birimizin, mouse'u da bir digerimizin kullanmasi vasitasiyla, fakenick oldugumuz halde o donemin en iyi oyuncularini alt ust ettigimiz, kendi takimimizi birakin, butun serverin bir numarasi olabilecek kadar cok frag ve az death'i yaptigimiz haritadir.

    "ne gunlerdi be" derdim, ancak sagolsun counter-strike source, bana bunlari tekrardan yasatti...
250 entry daha
hesabın var mı? giriş yap