188 entry daha
  • gorsel unsurulari filmin en basarili oldugu alan, casting de basarili, senaryosu yeterli derinlige sahip degil belki ama, mcu dan zaten bir iki ornek haricinde cok basarili senaryolar cikmadi simdiye kadar, ozellikle filmin basinda astral seyahat kismindaki cgı kullanimi ve gorsellik cok enteresan.

    ama film bunlara ragmen ortalama bir film olarak kaliyor nedeni ise diyaloglari zeki tek kelimelik esprilere bogmus olmalari. neredeyse filmin 3/4 u esprilerle geciyor. misal adam iki saniye once birini dogramis hemen akabinde komiklik cikarma pesinde, son derece karanlik bir temasi olmasi gereken filmin komedi filmine donmesine ramak kaliyor.

    baslangic hikayesi olarak bence yeterli ama cok guzel bir film olabilecekken hatta winter soldier kadar iyi olabilecekken antman e bile yetisemiyor.

    benedict c nin, dr.strange olarak son derece uygun bir secim oldugu zaten ilk gorsellerde de anlasilmisti, ama tilda s nedense ancient one olarak bana cok uygun gelmedi, belki de hikayesi uygun gelmedi bilmiyorum. chiwetel e yetenekli bir oyuncu devam filminde daha fazla ekran sansi bulacaktir.

    ızlenmesi gereken bir film ama cok guzel olabilecek bir filmi ortalama bir film haline getirmisler yazik olmus.
261 entry daha
hesabın var mı? giriş yap