1 entry daha
  • kalemin yazıya dökülmeden , en samimi duyguların karanlığa yazılmasıdır.
    evet bir geceyi daha sırtımıza yükleyip, sabahının umut dolu ışıklarını bekliyoruz.bilmiyoruz ki sabah belki güneşli belki bulutlu belki de kar yağışlı... beynimiz sabah kar kış kıyamet desede kalbimiz, ruhumuzla arkadaş olmuş sabah güneşli diyor. en sıcak gün ışığı göz kapaklarını açtığında seni bulacak diyor, umutla gözlerini kapıyor,duayla dilini sakinleştiriyorsun.
    başını yastığa koyduğunda bugünde birşeyler eksikti diyorum,bugün de mutlu değilim,bugünde isteklerimin hiçbiri gerçekleşmedi,bugünde hüzünlüydü kalbim,sükut ilişse de dilime kalbim sürekli hasbihal halindeydi. mutlu değildim, 5 güzel isteğimin sadece 2 tanesine kavuştuğum için.3nü beklemekle geçiriyorum.niye bekliyorum onu da bilmiyorum.
    sonra diyorum, bir isteğime daha kavuşacağım, başka bir istek çıkacak önüme.yine istek sayım sabit kalacak.ee o zamanda mı mutlu olmayacağım.o zaman ne yapmalıyım.her halde mutlu olmalıyım,mutlu olmayı başarmalıyım.sabah uyandığımda bugün mutluyum diye kırk kez tekrarlamalıyım.kırk kez tekrarlarsam olur mu dersiniz ?
    sabah uyandığımda ilk yapmam gereken mutlulukla gözlerimi açıp yürüyeceğim. yolda yürürken kendi kendine konuşana deli derler bilirim fakat nedense ben hep kendimle konuşur ,yoluma kendimi yoldaş edinirim.dert anlatıp deva bulurum,dert anlatıp dert edinirim,yeri gelir derdimi devasız bırakırım.bunca açlık,susuzluk,yetimlik öksüzlükle sınanlar varken derdime dert dediğim için de kendimden utanırım.
    geceye bir notta bizden olsun,bugünkü notum şükür olsun.
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap