7 entry daha
  • okulda işler yolundadır, isteyerek girilmiş bir bölüm, beklenenden daha zevkli dersler, matrak arkadaşlar, müdavimi olunan kahvehane, her ay düzenli yazılar gönderilen dergi, tiyatro ve fotoğrafçılık kursu, anneyi düzenli aramalar...
    tam bir iyi evlat dönemindeyken, anne babanın kabarmaktan koltukları patlamak üzereyken çat diye kantinde çıkar karşına aşk. tek hatan üzerine döktüğün kaynar kahvedir ve gözlerine bakmış olman.
    ya da ne bileyim belki o akşam içmeye gitmesen, o arkadaşımın arkadaşı ile tanışmasan belki de ceo olacaktın bir holdingte.
    şimdi saman kağıtlar karalıyorsun anfilerde. saçma sapan, ayağı yere basmaz aşk şiirleri yazıyor ya da yazdığını sanıyorsun, oyundaki rolün kahpe bir kadını oynamaktı, şimdi jüliyet jüliyet bakıyorsun etrafa, çektiğin fotoğraflarda hep aynı kirpikler, hep aynı sakallı adam var.
    okul bitene kadar beklemez aşk..

    üç ay içinde terfi edeceksin bu kesin. döpiyeslere alıştın, tıkır tıkır sekiyorsun artık o ince topuklarla, konuşa konuşa iyice düzeldi ingilizce aksanın. belki haftada 3 gece onbirlere kadar kaldın ama o proje seni şefliğe taşıyacak henüz 25 yaşındayken.
    biraz ertelemiş olabilirsin arkadaş sohbetlerini ama 3 ay içinde değenecek bunlara diyorsun.
    ama işte o topuk sıkıştı mazgala.
    ve bileğine değdi adamın eli yardım ederken.
    sen hiç bu kadar sıcak bir el hissetmedin ömründe, lise aşkından beri tüylerin dikelmemişti biri dokunduğunda.
    sen o tonda göz rengi yok mu sanıyordun?
    şimdi bakakalırsın işte böyle dalgın dalgın servis camından, ilk kez sesini kısarak patronunu ararsın "hastayım, çok fena, hiç sesim çıkmıyor, kusura bakmayın" , oysa koşarak 1,5 saatlik yola gideceksin onu görmek için bangır bangır kahkahalar atarak.
    artık excell tablolarla değil, sana cevap yazdı mı diye f5' e basmalarla geçecek günün.
    çaktırmadan kot geçireceksin ayağına cumaları, ya da poşette spor ayakkabı taşıyanlardan olacaksın.
    3 ay, 3 ayın daha olsaydı belki maaşın 2 katı olacaktı ama aşk beklemez.

    aslında aşk beklesin de istenmez. aşk için kaybettiklerini geri verseler gene de kimse aşkına ikame etmez.
    etmemeli, keşke etmese..
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap