34 entry daha
  • ön edit: başlık taşınmış, ilk entry değişmiş olabilir okumadım.
    ______________________________________________________

    üşenecekler için okuyun sığırlar denmiş fakat ben bu kadar kötü inşa edilmiş bir metin görmedim kardeş. afedersin ne götü belli ne başı belli yarak gibi metin yazıyorsun. konuyu hiç bir şekilde kapsamayan alakasız click-bait başlık atıyorsun. sonra üşenenlerin amk!11bir. ben senin amk gözlerim kanadı lan yazını okuyacağım diye. giriş-gelişme-sonuç mevzusu türk eğitim sistemi içinde en az 20 kez tekrar ediyor. birine bari girseydin.

    özet: 20 dakikadır reddit'ten okuyorum. evet mevzu ciddi onu belirteyim. 1995'te(belki daha da eski) belçika'nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla başlayan bir olaylar zinciri var. iddia o ki dünyadaki elit çomarların makam/mevki güçlerini suistimal ederek çocuklara hallendiklerini kanıtlamaya çalışıyor bir grup insan. henüz yeterli kanıt elde edilebilmiş değil. söylenene göre istihbarat birimlerinden medyaya kadar uzanan bir oto sansür, sümen altı etme durumları var. çünkü zaman zaman bu komplo teorisi dillendirilmiş.

    gel gelelim geçen abd seçimlerinde reddit'in trump subreddit'inde bu iş gerçekten büyümeye başlıyor. çünkü işin içinde clinton çifti de var. şunu söylemeliyim ki kimin ne işlere karıştığı henüz belli değil. çünkü bahsi geçen teori pedofiliden daha ileri boyutlarda. çocuklara işkence ederek tecavüz etmekten tutun, insan kesip onun can çekişmesini izlemekten zevk alan tipler hayal edebilirsiniz. bu noktaya kadar anlattıklarımı 2000'lerde peydah olan gizli çekim mason/satanist ayinleriyle karıştırmayın. baya baya böyle bu işi sanatsal/özgür bir aktivite gibi görüp izleyen, eğlenen, çocuklarla birlikte olan yozlaşmış ucube zenginler bunlar.

    iş neden ciddiye varıyor? böyle komplo teorileri ilk mi?

    hayır ilk değil. bu tip komplo teorileri çok sık üretiliyor. yalnız küçük bir azınlık reddit'te 4chan'de tartışıp unutuyor. bunu farklı kılan şey ise araştıranların el attığı kaynağın hızla karartılması ve ucuz medya haberleriyle alaşağı edilmeye çalışılması: http://www.eater.com/…t-ping-pong-conspiracy-theory

    olayın pizza boyutu ise abd'de bu işi organize eden adamın meşhur bir pizzacı olması ve ünlülerin tüm yazışmalarda pizza kodlarını kullanması. peynir=kız çocuğu, makarna=oğlan çocuğu gibi. sözüm ona ünlüler de parti verecekleri zaman yüksek meblağlar ödeyip peynirli pizza, bilmem neli makarna gibi terimlerle bu pizzacıdan mail ile sipariş veriyor ve bu çocuklar adrese teslim ediliyor.

    olay örgüsü içinde hayvani iğrençliklere atıfta bulunuluyor, bir ton ünlünün, zenginin adı geçiyor. bazı patavatsız olanlarının instagram'da paylaştıkları gerçekten garip denebilecek çocuklu bebekli fotoğraflar ve onlara yapılan pizzalı bilmem neli şakalar kanıt olarak görülüyor.

    ingilizceniz varsa buyrun bir youtuber 10 kasım 2016'ya kadar biriken verileri tarayıp özetlemiş. ben de izlemedim henüz:
    https://www.youtube.com/watch?v=gtuy-jrdig8

    17.11.16 düzeltme: dilbilgisi ve imla.
    bu başlık almış başını gitmiş. düzeltecek zamanı ancak şimdi bulabildim. burayı okuyan sözde editörlere özde hırsızlara da bir çift lafım var. ulan size yazıklar olsun be. vallahi yazıklar olsun. bakıyorsun editörlere yok itü mezunu bilmem ne mühendisi, yok boğaziçi mezunu iktisat mezunu, düşünüyorsun kara kara. oğlum yukarıdaki yazıyı ben ciddi ciddi 20-25 dakikalık oradan buradan okuduğum bilgiyle mesai dönüşü eve gelince yazdım. cs go'ya gireceğim diye de hızlı hızlı detaysızca yazdım. her yeri imla hatalı, anlam düşmesi dolu şu yazıyı copy-paste edene kadar aranızdan ingilizce bilen birisi çıkıp benle aynı sürede ama kat be kat daha iyi, ilgi çekici bir yazı yazabilirdi. hem daha kolay dramatize eder daha çok tık alırdınız, hem hırsız damgası yememiş olurdunuz hem de elinizde özgün bir içeriği oluşturmuş olmanın tatmini olurdu, ki bu işten para kazanıyorsanız buna mesleki tatmin denir.

    siz napıyorsunuz? buradan gündem olan içerikleri copy-paste edip sitelerinize dolduruyorsunuz, ondan sonra mesaj atıyorsunuz "meraba hojam yazınızı kullanabilir miyiz? :) " e zaten 2 gündür sitende duruyor şark kurnazı yavşak. bir siz akıllısınız amınakoduğum memleketinde. hırsızlık tepeden tırnağa normalleşmiş. sizi okuyan gereksiz güruh ile beraber yok olmanız dileğiyle.
1106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap