1 entry daha
  • 1499 usd fiyatla duyurulmuş bundan sonra mavic pro ile devam ederiz diyenleri bile ters köşeye yatırmış dji ürünü. arkaya bile sensör koymuşlar. gerçekten ihtiyaç vardı.

    mavic pro'da kullanılan bağlantı teknolojisini kullanmadığı dolayısıyla yeni gelecek olan gözlüklerin bu ürünle uyumlu olup olmayacağı henüz belirsiz. lightbridge'in güncellenmiş versiyonu ve aynı mesafeyi sunuyor ama neden açık açık belirtmediler anlayamadım. detayları çıkar ya da düzeltirler mutlaka.

    sonunda ekran olayına el atıp telefona ihtiyaç duyulmaması çok güzel olacak görünüyor ama litchi vb. uygulamalar ne olacak?

    hdmi çıkışı üzerinde gelecekmiş gayet güzel haber. phantom 4'e tablet almak zorunda kalmıştım misal en iyi çözüm oydu çünkü. pili de 5 saat gidecek diyor 2 saat gitse yeterli.

    diğer özellikler: aletin hızı artmış şu an bile gereksiz hızlı buluyorum. herhalde 2-3 seneye official drone yarışları başlayacak bu gidişle.

    pil süresi artmış 30 dakikaya çıkmış. pil 4 ile aynı pil mi yoksa kapasite mi arttı göremedim.

    kamerayı değiştirmişler. yine 4k çekiyor daha üstü gereksiz gibi ama 20 mp fotoğraf çekebilecek bir sensör koyulmuş, mechanical shutter eklenmiş. muhtemelen videoları da hayvan gibi kaliteli çekecektir. phantom ilk çıktığında go pro kamera tek seçenekken kendi üstünde gelen kamerayla dehşet işler yapıyor. go pro nedir falan diyen kullanıcıları var hatta.

    yazılımsal olarak istek de yaptığım bir özellik eklenmiş. rth yani return to home yaparken nasıl gittiyseniz öyle geri geri gelme özelliği böylece dümdüz gelirken ağaca eve çarpma olayını sıfırlama üzerinde çalışılmış. bunlar kadar feedback'e değer veren ve yaklaşık 1 senede yapan firma ben bilmiyorum. yine yazılımsal pek sevmediğim tap to fly modu ve yeni draw modu eklenmiş. ekranda yolu çiziyorsunuz o da uçuyor. nedense sevemiyorum bu otonom ya da yarı otonom modları. sanki yanlış yere tıklayıp aleti yere çakacakmışım gibi geliyor.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap