• türkiyede ki petrol istasyonu sahiplerinin gayri resmi olarak lideri olan bir petrol istasyonu işletmecisi. puis ve diğer sektör sendikalarının petrolcülere yeterli desteği verememesi sonrasında, puis yönetiminde iken gerek whatsapp, gerek facebook grubu kurup petrol istasyonu sahiplerine ulaşmayı, onları birleştirmeyi hedeflemiştir. hepsine sektörsel konularda destek vermiştir. yaptığı destekler sonrasında puis yönetimi kendinden rahatsız olmuştur. bunun üzerine puisten ayrılmıştır ama istasyon sahiplerine her konuda destek vermeye devam etmiştir. petrolcülerin yaşayacağı bütün prosedürleri çok iyi bilip destek vermektedir. yıllardır diğer sendikalardan destek göremeyen, sürekli çıkan prosedürleri takip edemeyen petrolcülere ilaç olmuştur.

    facebook grubu tuped türkiye petrol dünyası sektörün önde gelenleri ve dağıtıcıların yöneticileri de dahil olmak üzere 4000 inin üzerinde akaryakıt sektöründen insan bilgi almakta ve tecrübelerini paylaşmaktadır.

    whatsapp gruplarında da bir o kadar kişi bilgi almaktadır.

    fesih aktaş ve ekibi kanuni haklar dahilinde bu grupları titizlik ile yönetmekte, hiç bir kanunsuzluğa izin vermemektedirler.
    bu gruplara üye olmayan bir petrol istasyonu sahibi veya dağıtıcı temsilcisi ben bir şeyler biliyorum diye ortalıkta gezinmesin.
    not: gruplara üye olmak için sektörden olduğunuzu kanıtlamak zorundasınız.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap