3 entry daha
  • yarım kilo parmesan peynirimle katılacağım zirvedir.

    bu heriflerin hemen tüm zirvelerine katılmaya çalıştım. gerçekten kaliteli zirveler düzenliyorlar. özellikle fetch me some mı ne haltsa nicki garip olan adamın gerçekten zirvelerdeki insan ilişkileri ve ilgisi takdire şayan.

    sohbetler dimağ kurutan cinsten. laf lafı açar esas konuşulan konunun ne olduğu unutulur. geyikler foradır. bunca kaliteli insanı nasıl oluyor da bir araya getiriyorlar anlamış değili. sanırım işin içinde şike var.

    cahil prof gördüğüm en ağır kanlı adamdır. ceketini giymesi 5 dakika 27 saniye kadar sürer. bu yüzden bu tarz organizasyonlarda en ince detaya kadar düşünecek vakti bu zaman kırılmasında bizim fark edemediğimiz şekilde ışık hızına ulaşarak yaratabilir. einstein mezarında rötor yaptı.

    mekan seçimleri konusunda da oldukça ince eleyip sık dokur. gelecek olan yazarların en karlı şekilde nerede oturacaklarını çok içip az ödeme yapılacak yerleri bulup bir de bunun üstüne yüzsüzce yaptığı pazarlıklarla en makulün de makulü olan fiyatlarla karşımıza çıkar. yanlış anlaşılma olmasın herif tam bir yazar dostu, hümanist ve proleter bakış açısına sahip bir sosyal tnt'dir.

    gelenler asla pişman olmaz bunu bilin. öyle abudik gubidik kişilerin zirvelerine gitmektense, ne idiğü belirsiz, likidite olamamış, akreditasyonu dahi olmayanların zihinlerinde halüsinojen maddeler etkisinde oluşturduğu zirvelere gitmektense her şeyiyle mükemmele yakın bu zirveye katılmak yazar kişilerinin boynunun borcudur.

    entry reklam kokuyor diyenler olabilir. onlara ise şunu söyleyim; ulan gittik de reklam yapıoz kimse babamın oğlu değil burada. bir şey güzelse reklamını yaparız minakis. sen düzenle güzelse beğendiysek senin de reklamını yaparız totomintoş.

    not: daha önce cahil prof'un zirvesine katılmadıysanız hele ki işin içince bir de fetch me some wine will ya varsa kesinlikle katılmanızı önereceğim ve hayatınızın en güzel ve en sohbetkar günlerden birini yaşayacağınızın teminatını vereceğim bir zirvedir.

    bu herifler bu işi biliyor.

    merak etmeyin kimse memelerinize ellemeyecek. bu konuda da sizi temin edebilirim. olur da öyle bir şey olursa hemen bana gelin avukat olarak uygun bir fiyata yardımcı olabilirim. swh
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap