7 entry daha
  • olmamış albümdür. zaten tüm şarkıları birbirine benziyorken bu albümde neredeyse şarkılar arasında fark yok. pırlanta da bile slow, orta ve haraketli şarkılar vardı. bu albümün tüm temposu aynı neredeyse. rakipsiz deyip hande yenere mesaj veriyor. mor albümü en azından günümüz gece kulübü kültürüne uygun yapılmış. bir amacı var. bu albüm biraz yapmamız lazım tarzında yapılmış gibi geldi. birde arkadan gelen soundlar çok çakma geldi. hatırlamadığım tüm müziklerin girişlerini sentezlemişler.

    kısacası çalıntı ve sıkıcı bir albüm. hayalette gülşen'in etkisi göze çarparken keşke onun albümünde dinleseydik dedim. ona daha çok yakışırdı. vereceksen ver şarkısı kesinlikle deniz sekiye çok yakışırdı. en sevdiğim şarkı nazar oldu. birkaç şarkı daha var onun dışında çoğu şarkı 1-2 ay sonra aklımda kalmaz. için ilginci de dinlemeyecek kadar kötü şarkı yok. bir iki şarkı parlatıp gerisini sallayabilirdi. başarılı mı başarısız mı karar vermedim.

    hürmetler: orada rahat mısın? sevgili taklidim. beni yaşatırken mutlu musun. diyor. benim aklıma hande yenerden başkası gelmiyor.
    kaybedenler kulubü: bu sene bir şarkı vardı girişi aynısı o şarkıda nakarattı bulan yeşillendirsin.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap