2 entry daha
  • puan durumuna ve fikstüre şöyle bir bakınca trabzonspor'un rakibine ve kadro durumuna bakmaksızın ne yapıp edip kazanması gereken maç. bu maçtan alınacak bir üç puan çok önemli ama bence o üç puan da bugün çok zor. zira ersun hoca ile trabzonspor'un favori olduğu, en azından kendisini favori sandığı bu ve benzeri maçları kazanması tamamen tesadüflere kalmış. hani takım olma yolunda olumlu sinyaller verilmedi değil son haftalarda; en azından istanbul'da kazanılan galatasaray ve mete kalkavan'la kaybedilen beşiktaş maçlarında ümitlendi bir çok taraftar ama bence yolun, hem de yanlış bir yolun çok daha başında bu ekip. umarım ben yanılıyorumdur, umarım kazasız belasız aşılır bu çileli yollar.

    yol demişken bu akşam bir moladan çıkıyoruz, araya giren milli maçlar ve bu şekildeki molalar/aralar da bizim takıma iyi gelmiyor genelde. hani bu sefer terim'in kafasını çeldiği oyuncu olmuş mudur milli takım kampında bilmiyorum ama onur da, okay da milli maç kadrosundan çıkarılmışlardı çeşitli sebeplerle, o yüzden kafam rahat. bu arada bu maçtan önce mehmet ekici'nin devre arası sözleşme yenileme için maç sonrası menajeriyle görüşme muhabbetleri döndü kaç gündür, en son anlaşıldı görüşmeler için dendi. genelde böyle konuların insanların ağzında sakız olması da her zaman camiaya ve oyunculara zarar vermiştir. bakalım, görelim.

    ayrıca avni aker'deki son maç filan deniliyor ama bana sanki akyazı'da bir aksilikler olur ve bu efsane stadyumda bir süre daha maçlar oynanırmış gibi geliyor ama bakalım hayırlısı. son maç ise de, umarım bu futbol mabedinin şanına yaraşır bir oyun ve final olur.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap