2 entry daha
  • amazon'un yaptığı süper akıllıca işlerden biri. bizde niye yok dersen, bizde yapım şirketlerinin klasiğidir... elinle götürdüğün senaryoyu çalarlar, haber çıkmaz bi müddet, sonra bi gün televizyonda yazdığın şeyi izlersin. senarist dayısının oğlu. falan filan. aynı modeli uygulasa bi şirket orasına devlet memurluğuna yeğen, kız çocuk, halaoğlu aldırma falan gibi işler eminim.

    gerçi bu amcıklar da çok küçük işlere, üç arkadaşın bi araya gelip çektiği bi pilot'a okey dememişler. biri van dam ve kendisi oynuyor zaten, diğeri tick ki zaten hali hazırda dünyaca ünlü karakter, diğerinde de kevin beacon oynuyor. her neyse yine de büyük hizmet, umut verici. cesaret vermiş, daha rahat işler yapılabilmesine aracı olmuş.

    tabii bunun sonucu da her ne kadar jcvd filminden büyük bir esinle yapılmış olsa da jean-claude van johnson gibi müthiş bi spinoff'u ve yine çizgi romanında şahane bir süperkahraman hicvi olan, çizgi filminde çocuklara sevdirmek için katledilen ama yine de beğenilen the tick'i bizlere armağan etmesi olacak başlangıçta.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap