1 entry daha
  • riya ile bezelidir.

    bu doğa belgeselcilerinin bir çoğu da iki yüzlü bir orospu çocuklarıdır. özellikle kutuplarda çekilen belgesellerde iki yüzlülükleri ayyuka çıkar. safariye çıkan zengin kodamanlar bile bunlardan daha tutarlıdır, yaptıkları gaddarlığa bunlar gibi "doğanın düzenine saygılı olmak zorundayız." diye kılıf uydurmuyorlar en azından.
    geçenlerde bir belgeselde orospu çocuğu bir belgeselci, anne kutup ayısı ve yanlış hatırlamıyorsam iki ya da üç yavrusunun hayatını filme alıyordu. bu piç; kutup ayısı ailenin yaptığı yolculukta yavrular ölene ve annesi ölü yavruları yiyene kadar belgeseli çekip, olanları da da doğanın kanunu, acı ama müdahale edemeyiz şeklinde açıklamıştı.
    be iki yüzlü; elindeki kameranın imalatı, giydiğin elbiseler, teçhizatların ve oraya gelmek için bindiğin aracın harcadığı yakıtla kutuplardaki buzları erimesine sebep olup bu hayvanların yaşam alanlarının anasını bellerken ilkelerin neredeydi?
    keza afrika'da geçen aslan vb. yırtıcı hayvan temalı vahşi doğa belgesellerinde de durum pek farklı değildir. gece uyumakta olan antilop, zebra vs. sürülerinin üzerine kamera ışıklarını tutup aslanlara hedef gösterir ve bunun belgeselcilik olduğunu iddia ederler.
hesabın var mı? giriş yap