140 entry daha
  • tıklım tıklım otobüsde çantayı nereye koyacağını merak eden insandır. bir de sürekli yeni binenler olduğu için yer değiştirmek gerekiyor. insanlar geçmeye çalışıyor falan. ne yapalım yani. o yorgunluğun üstüne bi de sıkışık otobüsde elimizde çanta mı duralım. toplu taşımalardaki bu öğrenci düşmanlığı nedir anlamıyorum. oturursun yer ver derler, ayakta durursun çantandan rahatsız olurlar, çantayı ayağının dibine koyarsın birisi geçmeye çalışırken zorlanır sana çıkışır. bizimki de can be

    debe editi: debe olmuşum haberim yok. iyi kalpli bazı insanların şöyle güzel bir fikri varmış. (bkz: oyuncaklar otostopta) bi bakarsanız sevinirim.

    edit2: başlığa yazılanlara yeni bakıyorum saydıranlar olmuş. öncelikle çantası insanlara çarpacak şekilde dikkatsiz hareket edenler saygısızdır tamam. ama ben sırtımdaki çantaya dikket ediyorum kimseye herhangi bir rahatsızlık vermemeye çalışıyorum. rahatsız olup uyaran da olursa çantamı çıkarıyorum. ama sürekli söylenen tahammülsüz insanlar var. ayrıca insanların dip dibe seyehat ettiği ilkel yerler olan toplu taşımalarda insanın tanımadığı insanlarla arasına bir şey koyma ihtiyacı oldukça anlaşılır bir şey.
986 entry daha
hesabın var mı? giriş yap