• üst edit; başlığı görür görmez aklına adblock ve tema yöntemleri gelen düz mantıklar, bu isyan ekşi sözlük yönetiminin özensizliğine yapılmıştır. sesinizi çıkarmazsanız abdblock ve farklı temalar da bir çözüm olmaktan çıkacak. siz kaçtıkça onlar kovalayacak, siz sustukça onlar bağıracak. sağdan soldan reklam fışkıracak, kan çıkacak kaaan! entry arasında reklam varken konuşun. reklam arasında entry varken sesinizi duyan olmayacak.

    belki yüzlerce kez konuşuldu aynı şeyler ve artık ümit etmekten vazgeçip, büyük sermayelerin büyük puntolu, cafcaflı reklam küpürleri arasına sıkışarak varlığını sürdürmeye devam etti insanlar. ama, bir kez daha, abi bu nedir ya?

    girdiğin her başlıkta entryden çok reklam görüyorsun. ve bu reklamlar o kadar özensiz, o kadar kitsch ki, tekrar tekrar isyana sevk ediyor insanı. evet insan, isyanla mamuldür ve bu bir romantik kapitalizm salvosu değildir. kimse size reklam almayın demiyor. artık hepimiz sermayenin hayatımızdaki yerini ve önemini dayak yiye yiye öğrendik. evet, devrim bir zamanlar bir ihtimaldi ve çok güzeldi.

    ancak burada ülkeyi, dünyayı, sanatı, sporu, insanı ve toplumu idealize etmeye çalışan insanlara, büyük şirketlerin aranjman çığlıklarıyla tecavüz etmek, nasıl bir şirket politikasıdır?

    her şeyden ve her yerden kaçarak buraya sığınmış insanların alternatifsizliği size sonsuz bir silah sağlamaz. biz bir entryi bazen onaltı kez düşünüp en ideal hale getirmeye çalışırken siz gelen her reklama " amaaaann onu da şuraya koyuver gitsin " diyemezsiniz.

    bu işi biraz daha kreatif, bakın kreatifin adını verdim, yapamaz mıyız?

    edit; imla.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap