• üst edit : troll başlığı sanılmış ama alakası yok. bu bi' gerçek ve nedenlerini objektif olarak açıkladım. tiner esprisi yapan çok yaratıcı arkadaşları da bekliyodum zaten. bu kafayla harcanıyolar burada gerçekten.

    var böyle bir şey.

    109 yıllık fenerbahçe - galatasaray rekabetinde bu iki takım taraftarının bu kadar yakınlaştığı başka bir dönem olduğunu sanmıyorum mesela.

    bir beşiktaşlı olarak söylüyorum ki beşiktaş doksanlardan beri bu ligin üçüncü büyüğüydü. bunu kabul etmek gerekiyor. ancak, yeni yönetimiyle birlikte beşiktaş bu ligin en büyük kulübü olma yolunda. iyi yönetimiyle, yeni stadıyla, profesyonel transfer hareketleriyle bu yola girdi artık. buna karşın aziz yıldırım yönetimi ve dursun özbek yönetimi gelişme ve geliştirme açısından çok geride kalıyor.

    bundan sebep rakip takım taraftarında bir "alışamama" durumu söz konusu şuanda. beşiktaş 10 senede bir şampiyon olan bir takımdı çünkü. beşiktaş'ın başarısına açıklama getirmek için yan yollar arıyolar. "hakem" diyolar mesela. alakası yok. "hakem beşiktaş'ı kolluyor" diyen adam bile maçımızı izlerken kendi takımından iyi futbol oynadığımızı kabul ediyor. bazısı dile getiriyor, bazısı içten içe kabul ediyor.

    kabul etseniz de etmeseniz de, beşiktaş bir buçuk senedir bu ligi domine etmektedir. futbol olarak da, teknik kadrosuyla da, az parayla kurulan kadrosuyla, gıcır gıcır stadıyla da, kulübü borçtan arındırarak başarı getiren akıllı yönetimiyle de komple bir dominasyon söz konusu. rakip taraftarlarca yadırganması son derece normal bu açıdan.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap