128 entry daha
  • çıktığı günden itibaren bu bataktayım. bütün gün buna mesai harcadığım ve sandık beklemekten fenalık geldiği için son gelen tekliflerle beraber 300-500 tl de gömdüm oyuna. bir playstation oyununa 200-300 tl veriyorum, toplam 10 saat oynamaya vaktim olmuyo, 10 aydır bu illeti günde 3-5 saat oynuyorum şeklinde kendimi telkin etmeye çalışıyorum.

    4115 kupaya ulaştım, destem / seviyeler / strateji;

    lava hound (2): destenin esas kartı. başlangıç destesinde varsa 10 elixir'e ulaştığınızda bununla başlayın.

    ice spirit (10): hog rider durdurmak, lav tazısını desteklemek için oynayabileceğiniz stratejik kart.

    mega minion (8): lava hound'u tek başına asla bırakmayın, arkadan mümkünse mega minion ile destekleyin her zaman.

    log (1): 3 elixir'lik princess'i 2 elixir karşılığında bu kart ile alabilirsiniz. barbarları itmek, skeleton army için de nefis kart.

    lightening (4): karşıda inferno tower varsa mutlaka ona saklayın. mutlaka 2 asker + 1 kule veya 3 asker için kullanın. 6 elixir karşılığında 6-8 elixir'lik hasar verebilirsiniz.

    miner (1): lava hound kuleye çalışırken, hemen patlamadan az önce kulenin dikkatini dağıtmak için gönderin. bazı durumlarda, princess'i de miner ile indirebilirsiniz.

    tombstone (8): hog rider defansı için en iyi kart. giant, pekka gibi yavaş kartları da üzerine çekmek için de kullanabilirsiniz, lava hound'u destekleyip rakibin kartlarının dikkatini dağıtmak için de.

    arrows (10): rakipte lava hound varsa, tam patladığında kullanabileceğiniz en iyi kart. minion horde gibi gıcık kartları da bununla önleyebilirsiniz.

    3.5 elixir'lik bu destenin son 1 dakikada x2 elixir zamanına girdiğinizde de çok fazla artısı var. eğer rakip lava hound'u çok iyi engelliyorsa hemen lightening kartına geri dönüp 2-3 tane atmaya ve oyunu bu şekilde bitirmeye fırsat tanıyor.

    genel strateji olarak, her zaman ilk 1 dakika rakibin destesini ve oyununu anlamaya çalışıyorum, yeni başlayan arkadaşlar önce bu alışkanlığı edinmeli.

    en iyi deste diye bir şey söylemek zor, en iyi oynadığınız deste hangisi ise o oluyor biraz. misal 2.3'lük hızlı desteleri asla oynayamıyorum.

    mutlaka şans verin, zaman tanıyın, mesai harcayın. beleş turnuvalara girip desteye alışın. hangi kart ile nasıl defans yapıp, nasıl atak yapacağınızı anlamak biraz süre alıyor.
365 entry daha
hesabın var mı? giriş yap