13 entry daha
  • direnenler kazanıyor! nuriye gülmen, 17 kez gözaltına alındıktan sonra, bugün eyleminin 20. gününde 2 saatten fazla süredir, işinden ihraç edilmiş yoldaşı semih özakça ile birlikte yüksel caddesinde oturma eylemini devam ettirmekte. bu 20 gün içerisinde en fazla yarım saat eylemini gerçekleştirip, taleplerini halka duyurabilmişti. bugün 2 saattir meydanda ve taleplerini anlatıyor. direnişinin her günü türlü zor kullanmalar ve işkencelerle polis tarafından götürülse de vazgeçmedi ve inanın vazgeçecek gibi de değil.

    gidin, görün, konuşun, dinleyin, takip edin, devrimci demokrat kimliğiyle bilinen birinin darbeci fetullah gülen cemiyeti ile ilişkilendirerek işinden uzaklaştırılması ne denli akıl almaz ve komik olduğunu bir de kendinden işitin.

    nuriye gülmen benim için her daim bir yol gösterici ve öğretmendi. faşizmin karşısında inanç ve inatla duruşu da bana ve yüzlerce insana ümit verdi. kendisi benim için umuttur. hani çok kişiden de kulağımla duydum, "umudumuz oldun nuriye!", çünkü bize direnebileceğimizi gösterdi, çünkü bir zamanlar direnmiş olduğumuzu hatırlattı.

    eğer takip etmek isterseniz; https://nuriyegulmendireniyor.wordpress.com/

    nuriye gülmen direniyor ve evet, biz kazanacağız!
370 entry daha
hesabın var mı? giriş yap