9 entry daha
  • albümün açılış şarkısı show me a leaderbence alıştığımız alter bridge şarkılarının dışında bir parça. gerçi bence albüm alıştığımız alter bridge tınılarını taşımıyor. bunu kötü anlamda değil (tamam belki biraz kötü anlamda) aksine tonların sertleşmesi anlamında diyorum.

    bu ton sertleşmesi olayını grup elemanlarının yaratıcılıklarının üstünlüğüne bağlıyorum. tremonti'nin hiç kendini tekrar etmediği(ne zaman tekrar etti ki zaten?), scott phillips'in double kick pedal'ı hiç olmadığı kadar çok kullandığı, myles kennedy'nin yine üstün performans gösterdiği bir albüm bu. ancak myles kennedy yerine till lindeman solist olsaymış cuk otururmuş. ritimlerin ve tonların industrial metal'e kaydığı bir albüm olmuş bana göre. ha bu fena mı olmuş? tabii ki hayır. yalnız kritiklere baktığımızda aldığı puanların (diğer albümlere göre) düşüklüğü bana göre bu sebepten.

    tüm albümü hatim ettim fakat aklımda kalan iki şarkı var. birisi show me a leader diğeri de the writing on the wall. albüm olmuş. dinleyiniz, dinlettiriniz.
hesabın var mı? giriş yap