• anlayamadığım durum. akp'nin ülkemize getirdiği hizmetlerden biri olarak şahadet çok daha kolaylaştı bildiğiniz üzere. şahadet ayağınıza geldi.

    eskiden şehit olmak için kutsal bir ülkü uğruna (vatan savunması gibi) ölmek gerekiyordu bildiğiniz üzere. askere falan gitmek gerekiyordu. ama artık son birkaç senede şehit olmak için bir patlama sırasında kazara orada olmak, yurtta yangına kurban gitmek vs yetiyor. bütün televizyonlarda bu şekilde ölen insanlar bilumum devlet büyükleri tarafından yüceltiliyor. "ne güzel şehit oldular, keşke bize de nasip olsaydı" minvalinde konuşuyorlar.

    iyi de benim anlamadığım bir konu var. bu kadar imanlı, meclisin ve memleketin çoğunluğunu oluşturan, "keşke şehit olabilsem" diyen böyle büyük bir kitle, şahadet bu kadar kolaylaşmışken neden kısa yoldan cennet biletini kapmıyor? dünyada yaptığımız her şey, sonunda cennete gidebilmek için değil mi? giriver bir çatışmanın ortasına, haberin yokmuş gibi yangın çıkart evindeü, yurdunda. bu şerefli ölümü sen de tat. neden bu çekince?

    mesela cumhurbaşkanı. neden 100 araçlık korumayla dolaşıyor şehit olmak istiyorsa? günün birinde cennete gitmek değil mi bütün çabası? insan cennete gitmemek için neden 100 araçlık koruma gezdirsin yanında?
hesabın var mı? giriş yap