• benim kizim beni bekletiyor, hep bekletiyor. surekli bekletiyor. beklemekten nefret eden beni surekli her konuda bekletiyor.
    anaokuluna gidiyor kizim. her gun almaya gittigimde bekliyorum. manasizca bekletiyor. gecen anokuluna gittim. kucagimda bebekle sogukta bekliyorum da bekliyorum. gorevli bir kadin var cocugun adini soyluyorsun iceriden cagiriyor, cocuk geliyor ayakkabilarini giyiyor ve gidiliyor. benim kizimi cagiriyorlar ben beklemeye basliyorum. en son gittigimizde kendi sinifindan uc cocuk, diger siniflardan saymadim kac cocugun anasi geldi, cagirdilar, cocuk geldi, ayakkabi giyme vs. anasi aldi cocugu gitti. her bir cocuk 5 dk filan oyalaniyor ayakkabi giyerken filan. ben yirmi dakikadan fazla bekledim kapida. her gun ayni seyi yaptigi icin geldiler bana.
    hanimefendi lutfedip kapiya gelince 'seni beklemek bile guzel' demedim tabiki. okul tek katli oldugundan dedim ki 'bir daha beni boyle bekletirsen sinifin camindan kafami uzatir iceri bagiririm, arkadaslarinin yaninda rezil olursun. sen bilirsin artik istedigin kadar beklet beni.'

    aaaa ne kotu annesin sen filan diyenlerin de agzina tukureyim. her gun kucaginda bebekle gelen gideni seyret bakayim. dikil orda nasil hissediyorsun gel anlat bana. hadi operim o guzel yanaciklarindan o zaman.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap