2 entry daha
  • trafikte her daim yaşanan, istanbul il sınırları içerisinde bulunan neredeyse her bir servis aracının (arada istisnalar var tabi ki ama sayıları ciddi anlamda az) katkıda bulunduğu terördür.
    abartmıyorum hepsi birer trafik, vakit zaman zaman da canlı katilidirler. kural tanımazlar, etraflarında akan bir trafik yokmuşçasına araba kullanırlar. mesleklerini de sorarsanız "şoförüm" yanıtını alırsınız. ancak şoförlüğün anlamı hakkında tek bir kelime bile bilmezler.
    arabayla karşılaştıklarım da böyle kendi kullandığım servis de böyle. sağa dönülmez tabelasının olduğu yerden sağa döner, insanların üzerine kırar ne sinyal ne bir şey, türkiye'deki çoğu insan gibi döner kavşak nedir, nasıl kullanılır haberi yok zaten, tali yoldan ana yola çıkarken ana yoldan gelen adamın üzerine kırar, adam kornaya abanınca da kavga etmeye kalkar haksız olmasına rağmen. motorcuya saygısı yoktur. en kötüsü de kırmızı ışık kendisi için "kontrollü geçiş yap" anlamına gelmektedir. bir de gitmiş araç kamerası almış ne yapacaksa onu. haklı bir şekilde kaza yapacağına inanmıyorum. kaza yaptığında kamerayı neresine sokar onu da bilemiyorum.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap