• bu sabah kalktığımda kış saati uygulamasının kaldırılması'na sövmemle farkına vardığım olay. sabah namazını da kaçırmışım.

    aslında dün gece hiçbir sorun yoktu. faiz lobisinin ve ikiyüzlü batının oyunlarına gelmedim, liderimiz recep tayyip erdoğan'a dua ettim ve dolar bozdurarak vatanımı korumuş olmanın rahatlığıyla yattım.

    sabah kalkıp aynaya baktığımda farkettim bendeki değişimi. baktığım her yerde nefretten damarlarımın şiştiği o kişiyi görüyordum, rte'yi...

    tayyip'in karşısına kim geçerse o benim dostum ve en büyük müttefiğimdi artık. hain, art niyetli, yalancı, ikiyüzlü, işbirlikçi ya da düşman olması veya siyasi görüşü fark etmiyordu. sabah fetöcülerle mülane yapıyor, öğlen hdp'lilerle serok biji öcalan diyor, akşamsa atamın onuruna kadeh kaldırıyordum.

    hemen sözlüğe girip lord eddard stark uçurulsun kampanyasına destek verdim ve lord eddard stark'ı ve başlıklarını engelledim. pedofil, aşağılık, dinci akp'li köpek ya. bunların aldıkları nefes israf bir cesur savcı da şunları almıyor içeriye. memleketi ne hale getirdiler.

    ilk gün bir dövmeciye gidip alnıma kemal atatürk imzası, omzuma da sarı-yeşil-kırmızı halkların kardeşliği yıldızı çizdirdim. boynuma barış kolyesi astım. arabamın da kaportasına che guevara ve atatürk silüetleri yapıştırdım.

    tam köprüden geçeceğim 15 temmuz şehitler köprüsü yazısını görür görmez bir tiksindim. ne şehidi abi? darbe tiyatroydu zaten, tayyip ışidçi çeteleri tatbikat yapan masum askerlerin üzerine sürdü, sonra da tatbikat yapan askere darbe yapıyorlar iftirası attı. bu sayede de pkk propagandası yapan özgür gündem ve fetö propagandası yapan cumhuriyet gazetesi gibi iki özgür basın kuruluşuna operasyon düzenliyor. 51 kişinin katledilmesinde azmettiricilik eden selahattin demirtaş'ın ne suçu var? sanki ellerine kaleşnikof verdi adam hayret bir şey. hem acilen devletin elinin kolunun bağlı oturduğu ama pkk'nın özyönetim ilan edip asker katledebildiği sağda solda bomba patlatabildiği bir çözüm sürecine ve barış ortamına ihtiyacımız var.

    neyse ki köprü çıkışında bulduğum ilk tekel bayiye yanaşıp vodka viski şarap rakı ne varsa aldım, bir 70'lik rakıyı da devirdim allah affetsin, atamın hatrına be.

    beni yaratıp bugünlere getirdiği, nefes almamın su içmemin sebebi, günde beş kere secde etsem yaptıklarının karşılığını veremeyeceğim yüce atamın büstü önünde ağladım. allah mı? dinle dünya işlerini karıştırmayın kardeşim, dininizi ahirette yaşayın.

    bak ben de müslümanım, peygambere çok büyük saygım var ama aişe ile 8 yaşında evlenen bir adamın dinine de ne kadar inanılır bilmiyorum. ali mi? ali onurumuzdur, vicdanımızdır. aslında ali peygamber olacaktı ama muhammed ondan gasp etti. sonra ali, atatürk olarak reenkarne oldu.

    sarhoş muyum?

    bu ülkede ayık kafayla yaşanmıyor ki, yaşam alanlarımızı kısıtlıyorlar. ben parkta içip içip milletin karısına kızına laf atamayacak mıyım? sahilde millete askıntılık edemeyecek miyim? başka ne mi kısıtlanıyor? eeee şeyyy.. hangi birini sayayım, yok ki.

    akşam eve geçtim, mezemi yaptım, içkileri koydum. kumandaya bastım ne göreyim ahaber? orospu çocukları deyip halk tv'yi açtım ve fetö'nün yeni algı operasyonlarını izlemeye başladım. ben de biliyorum bunların piç olduğunu ama bunlara mecbur kaldık kanka kıçımı kaldırıp da muhalefet yapacak halimiz yok. adamlar darbe marbe bi şekilde işini götürüyor.

    darbe mi? ne darbesi ya tiyatro abi onlar.

    neyse gidip biraz iki üç pedofil üzerinden müslümanları tecavüzçü ve pedofil diye yaftalayayım da sinirlerim dağılsın. kılıçdaroğlu'nun yeğeni de mi çocuk istismar etmiş? napsın abi adam yeğeninin yanında mı gezsin? chp'li miymiş? akplidir o akpli. zaten abisi de akp'ye satmadı mı kendisini?

    debe editi: ahahah şaka şaka. başlıklarımı engelledikten sonra bile başlığımı debeye taşıdığınız için teşekkürler. kendinizi bu kadar kasmasanız daha iyi olacak ama.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap