5 entry daha
  • dünyanın en misojin, en kötü niyetli, kadın düşmanı, homofobik insanlarından biridir.

    istediği anda istediği yerde olup istediğini yapma hakkını kullanan, özgür, bağımsız bir kadının veya transın küçücük bir ricasını kırıp gece soğukta dışarıda bırakacak kadar kadın düşmanı, ve insanlık dışı tipik türk öküzüdür.

    insanları, özellikle de kadınları, giyimine, davranışına, bulunduğu yere ve belirttiği taleplerine göre hemen yargılayıp yaftalayan, tanımadığı bir insanı hemen güvenilmez ilan eden kaskatı kesilmiş kafaların insanlık atmosferinden oksijen tüketiyor olmasının en açık örneklerinden biridir.

    kardeşim insan o insan.. al şu insanı bir evine, yatsın salonda, karnını doyur, ver kumandayı eline, git sen komsuda kal.. hayatta bir de iyilik yap denize at.. yok potansiyel böbrek hırsızıymış, yok soyguncu çetesinin üyesiymiş, yok uyuşturucu zulasını saklayacak yer arıyormuş, yok hamileymiş te senle kalıp yattıktan sonra olayı sana iteleyip şantaj yapmaya kalkacakmış yeter yahu! bayılıyorsunuz herkesi yaftalamaya. diyelim ki bu sözü edilen potansiyel kuntizliklerin gerçekleşme olasılığı yüzde doksan dokuz nokta doksan dokuz. ee? on binde bir ihtimalle gerçekten gece kalacak yer ihtiyacı olan bir kadına kapını mı kapatacaksın? insanlıktan çıkmışsınız hepiniz..

    tanım:
    kendini genel ekşi sözlük özgürlük kahramanları timinden birinin yerine koyma denemesine sebep olan, ama böyle de pek eğlenceli olmayan entry girme mevzusu.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap