• edirne'de başta şehiriçi ve şehirlararası ulaşımdan, sonra da bolca ana yemekhanesi'nin yemeklerinden şikayetçi olan öğrencilerin yaşadığı rezalet.

    olay şöyle gelişiyor:

    balkan yerleşkesi'ndeki bolca ana yemekhanesi, akşam yemeği başlar başlamaz menüsündeki tavuğu bitiriyor. yani 16:30-17:00 arasında yemek eksik. öğrenciler upuzun kuyruk yapıp bekliyorlar. bir süre sonra tavuk şöyle geliyor:

    http://i.hizliresim.com/ynmpn0.jpg
    http://i.hizliresim.com/lzarzj.jpg

    ilk fotoğrafta görüldüğü üzere tavukta leke var. o lekenin kan olup olmadığını bilemeyiz, yemek olarak tavuğun da şakası yoktur. sonuçta şüpheli durum sadece bu değil. ikinci resimde tabi ki etin kıvamı anlaşılmıyor ama bizzat bakmış ve tatmış biri olarak söylemeliyim ki bu mübarek, lastik gibiydi.

    ayrıca öğlen çıkan tavuğun bundan daha beter olduğu söyleniyor. kimi öğrenci şimdiden şikayetlerini hazırlayıp gerekli mercilere başvuracakmış.

    ulaşıma zam, ev kiralarına zam, şehiriçi ve şehirlerarası ulaşımda alternatifsizlik ve bonus olarak git gide kötüleşen yemekler.

    (bkz: öğrenci şehri nedir)

    edit: yemek sunmak üniversitenin zorunluluğudur. 1,25 lira olduğu zamanlar çok daha iyi yemek çıkıyordu. şimdi 1,5 lira veriyoruz ve sonuç malum. üniversite bölümlerinin taban puanlarıyla ne ilgisi olduğunu da anlamadım. "az puanla geldiniz, yiyin çiğ tavuğu, ödeyin sağa sola bir sürü para." yani edepsiz insanlar için şu editi açıp açıklama derdine düşmem bile gereksiz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap