9 entry daha
  • f1 pilotları bu işe 4-5 yaşlarında karting ile başlıyor. ve bu yaştan itibaren aralıksız olarak karting turnuvalarına katılıyorlar. sonra yavaş yavaş daha profesyonel kategorilere yükseliyorlar.

    şimdi soruyorum, hadi diğer illeri de geçtim istanbul'da bile ne kadar imkan var acaba, küçük yaşta çocukları karting'le başlayarak tecrübe sahibi yapacak kaç tane turnuva var?

    tabi sadece bu da yetmez, avrupa'dan uzmanlar getirerek alt yapı oluşturulmalı yetenekli sürücü seçmek için. sonra hadi karting'i geçtim bu çocuk bi yerde formula 3 vs. yarışlara katılmalı, yani ülkeden de destek lazım sponsor lazım.

    hepsini geçtim çocuklarına bu eğitimi verebilmeleri için ailelerin ne kadar imkanı var? fakir orta doğu ülkesiyiz, istanbul'un zengin çocuğu olacaksın, ailen vizyonlu olacak 4 yaşında karting'e başlayacaksın, çok çok çok yetenekli olacaksın, eline geçen fırsatların hepsini iyi değerlendireceksin, zamanı gelince formula yarışları için sponsor bulacaksın. kısaca anasının amı.

    lan sabah akşam futbolla yatıp kalkmamıza rağmen, bunda bile kırık yılda bir düzgün bir iki futbolcu çıkarıyoruz. f1'i bırak, daha ucuz ve imkanı daha geniş olan tenis, yüzme vs. dallarında rezaletiz, siktirmeyin f1'inizi.

    (bkz: her kuşu siktik bir leylek kaldı)
hesabın var mı? giriş yap