8 entry daha
  • tallinn old town'da bulunan ve ortacag ruhunu her anlamda yansitan cok basarili bir restorandir. oralardaysaniz (hatta helsinki ve riga'ysaniz bile tallinn ve bu mekan bir yarim gununuzu ayirip gormeye deger) kesinlikle gormeden donmemelisiniz.
    atmosferinin yanisira muzikleri, servisi ve yemekleri de muhtesemdir.
    balli birasinin tadi icinde sunuldugu tas kupa comlek karisimi bardakla butunlesince tarif edilemez bir hal alir ve icmeye doyamazsiniz.
    fiyatlar ortalamanin az ustundedir ancak yine de yasattigi deneyim dusunuldugunde kesinlikle makuldur. hele ki turkiye'deki salak sacma mekanlarda gonderilen hesaplar dusunuldugunde normalin altinda bile denebilir.
    bu arada restoranin icinde, lavabolarda da dahil olmak uzere, aydinlatma icin sadece mum kullanilir. yine ayni sekilde tuvaletlerde isik olmadigi gibi musluk yerine kova tarzi bir mekanizma vardir. kovayi itersiniz, su dokulur, elinizi yikarsaniz.
    tamamen donemsel yoresel kiyafetlerle hizmet veren garsonlar da guler yuzlu ve sicakkanlidir. birlikte fotograf cektirmek isterseniz de asla hayir demez ve her turistik mekanda oldugu gibi bahsis beklerler.
    kisacasi olmeden gorulesi harika bir ortacag restoranidir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap