• native speakerlarla ingilizce konuşma imkanı veren bir web ve mobil platformu. listelenmiş eğitmenlerden seçim yaparak istediginiz konularda konuşmanızı ve pratik yapmanızı sağlıyor.ilk konuşmanızda eğitmen size birkaç soru sorup seviyenizi tespit ediyor,konuşma sonunda da yanlışlarını sana bildiriyor.

    ben henüz trial versiyonu denedim , ücretli subscriptionlar için teklifleri kontrol ediyorum ,biraz tuzlu görünüyor ama uygun birşey bulup deneyeceğiz artık.

    denedikçe tecrübelerimi paylaşıyor olurum.

    sitesi burada english ninjas

    ayrıca ios ve android app'ları da var.

    edit: 1 haftalık subscription kullandıktan sonra yorumlarımı yazayım kullanmak isteyenlere bilgi olsun

    * 12 $ + kdv karsılıgında 1 haftalık deneme paketi alınabiliyor.bu paket çerçevesinde her iş günü 10 dakika pratik yapma imkanı sağlıyor.

    * yeni bir oluşum olduğu için online eğitmen sayısı bazen az olabiliyor.

    * bazı saatlerde connection problemleri yaşanıyor,eğitmene bağlanma problemi yaşanabiliyor.

    * sanırım gmt problemi var,akşam 23'den sonra yapılan pratikler bir sonraki günün hakkından düşebiliyor,ama sanırım farkedildi,düzeltildi bu problem.

    * 1 haftalık dışındaki paketler gerçekten pahalı örneğin 1 ay boyunca her iş günü 20 dakika konuşabilecegin bir paket 159 usd + 18% kdv olarak ücretlendiriliyor ki bu da günümüz kuruyla 652 liraya karşılık geliyor. kullanmaya devam edip tecrübelerimi paylaşabilirdim ama aylık 652 lira şuan için çok pahalı.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap