11 entry daha
  • world trade center manhattan a gelmezden once ilk gorulen silueti gecek anlamda yeni manhattan in profiliydi. o kadar buyuk ve guzeldi ki, bloklar oteden 150 metre onunuzdeymis gibi duruyor, git git ulasamiyordunuz. altinda durup yukari baktiginizda basiniz donuyor, yercekimi hissiniz karisiyordu. hayatimin en guzel aksamlarindan birini wtc in tepesinde horni ve minus ile gecimistim. manevi bagim buyuk idi.

    ve nagasaki, hiroshima ve binlarce sivil hedefi bombalayan amerikanin bunu hakettigini bir an bile dusunsek bile, boyle olmaliydi, boyle olmasina sevinir gibi bile olunmamaliydi. ve boyle bir olayda amerikan devletinin hatalari anilmamaliydi, siddeti kinayip, sivil insanlarin olumune "hani nerde action filminiz? hani nerede ruyaniz?" demek icin bu goruntuleri izleyip otuzbir cekebilecek manyak sinir sistemine ve uktelere sahip olmak gerekir.

    bir trivial soru daha, wtc in mustahdem kadrosunun buyuk cogunlugunu kimler olusturuyordu?

    ben yanitliyayim, turkler.

    her katinda turkce konustugunuzda birinin donup baktigi bir yerdi wtc. ve dunya ticaret merkeziydi, amerikan ticaret merkezi degil fatura hepinizin kina parasina yansiyacak, adisyonunuza eklenecek.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap