8 entry daha
  • taşak geçilen akıllara zarar uygulama. kaynayan suyun sıcaklığının bir derece daha arttırıldığını görmeyen biz kurbağalar için gayet vahim bir karar aslında.
    - bu tarz girişimlerden sonra meydana gelebilecek taciz tecavüz olaylarının, kadınları haklı çıkartacak etmenlerindan birisi ortadan kaldırılmış oluyor.
    - kadın erkek eşitliğine bir darbe daha vurulmuştur.
    - kadın ve erkeklerin toplum içinde madden ve manen bu şekilde ayrıştırılması ile gelecekte kültür, din, gelenek gibi dayanaklarla bunun dozunun arttırılmasının önü açılıyor.
    - sorunun bir nevi halı altına süpürülmesi ile, sorunları kökünden çözüp insanları eğitmenin gereksiz bir şey olduğu şimdiden kabul edilmiş olunuyor.
    - ayrıştırıcı zihniyet daha da güçleniyor ve bu mantıktaki insanların halkı daha fazla ayrıştırmaya gidecek olduğunu gösteriyor.
    benim sıradan bir insan olarak ilk aklıma gelen bir iki madde, psikolojik ve sosyolojik boyutundan bakılarak çok daha fazla detaylandırılabilir.
    umarım kadınlar bu tür tuzaklara gelmezler. bu bir çözüm gibi sunulsa da sorunları derinleştirmekten başka bir şeye yaramayacaktır.
200 entry daha
hesabın var mı? giriş yap