1 entry daha
  • tıpkı reklamdaki gibi bir oyana bir bu yana çevirdim. kadına kakalanan manalar adama kakalanan manalar... evirsem de çevirsem de neresinden tutsam elimde kalan reklam filmi.

    hayır o çok havalı ajanslarda eşek gibi (hayvancılık içeren ifade) çalıştırılıyorsunuz biliyorum. canım kreatifler, mecaliniz de kalmıyor onu da biliyorum. o çok havalı ajanslar da hayvan gibi (hayvancılık yine) paralar alıyor şuncacık videolar için, onu da hepimiz biliyoruz. insan son gece yapılmış ödev ayarında değil de azıcık vizyon efendime söyleyeyeyim, inceden bir zeka parıltısı, profesyonel kalite yanında amatör ruh sıcaklığı barındıran reklamlar arıyor be!

    zaten banka dediğin şeyi seven insan bulmak zor, iyice tiksindirmenin alemi ne?

    masal demişler bir de, hadi kreatif direktörcüğüm (bak cinsiyet bağımsız), sen çağın gereklerini takip ederken kültürünün zengin masal geleneğinden bihabersin de, e be reklamı aşama aşama onaylayan (cinsiyetini hiç umursamadığım) müdür yardımcıcığım en birinci müdürcüğüm, departman şeysim sen hiç mi demedin, yahu bu benim ait olduğum kurumu temsil edecek, ne yapıyoruz biz?
    hiç masal okumamışsınız beli.

    ha dur çok dağıldım. sen ki çalışanlarını şirketinin reklam yüzü yapacak kadar tatlış bankasın, soraydın ya, canım bak şöyle bir şey var bir kadın / bir erkek olarak ne düşünüyorsun?

    neyse aklıma çok güzel bi reklam getirdiniz... "paraları paraları saç saç saç" da buna mı saç be canım?
    saç-ma.

    (bkz: para saçmalı avivasa reklamı)
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap