1 entry daha
  • (bkz: bop)

    (bkz: abd'nin türkiye'ye dair yeni eylem planı/#62466682)

    edit: saldırganın fetö, nusra, ışid ya da pkk bağlantılı olmasının hiç bir önemi yok. burada sorumluluk, kendi çıkarları veya eş başkanı olduğu bop'un çıkarları doğrultusunda bu unsurlarla masaya oturan hatta bazılarına devlet organları eliyle hamilik yapan akp hükümeti'nindir.

    bu eylemin sorumlusu, polis adaylarını sadece siyasi tercihleri ve mezhepleri üzerinden fişleyerek göreve alanlardır; cinayetlere katliamlara rağmen radikal islam güzellemeleri yapanlardır; yanı başınızda bilinçli olarak karıştırılan komşu ülkede ara bulucu olmak yerine taraf olmayı seçenlerdir.

    çok açık, erdoğan ve akp eş başkanlık göreviyle bop'un aktörleri abd ve israil'le böylesi derin ilişkiler kurmasaydı; suriye'nin karıştırılmasında rol almayıp taraf olmak yerine ara bulucu olsaydı; 15 yıldır mezhep ve tarikatlar üzerinden bir kadrolaşmaya izin vermeseydi; radikal yapılar ve terör örgütleriyle tuhaf ilişkiler kurup masaya oturmasaydı ülke bugün bu halde olmazdı.

    geldiğimiz bu nokta, işbirlikçiliğin, iş bilmezliğin, bakanlıklardan en küçük memur kadrolarına kadar liyakattan yoksun partizanca yapılan atamaların sonucudur.

    böyle bir iş bilmezliğin ve dirayetsizliğin içinde abd başta olmak üzere her ülke istediği şekilde istediği operasyonu yapar.
1542 entry daha
hesabın var mı? giriş yap