3 entry daha
  • harry potter serisini genelde filmleriyle tanımış, sevmiş, kitapları sonradan okumaya karar vermiş olan kimselere verilen isim.

    kendilerine potterhead diyen kişilerin aslında seri mainstream olmadan önce çoğu şeyden haberleri bile yoktur. çoğunlukla 90lı ya da 2000li yıllarda doğmuş olanlardan oluşurlar.

    her kitabı tek tek beklemenin, çıkan son kitabı kitapçı kitapçı gezip aramanın, tek gecede soluksuz okumanın ve diğer kitap çıkana kadar aylarca arkadaşlarla teoriler üretmenin tadına varamamışlardır.

    geçmişime dönüp şöyle bir bakıyorum, ben resmen harry ile birlikte büyüdüm. elektrikler kesildiğinde el feneriyle de okuduğumu da bilirim, kitabın başından kalktığımda aralıksız okumaktan başımın döndüğünü de. ilk filmine gittiğimde yaşadığım öfke ve hayal kırıklığı ise hala dün gibi aklımda. bu sebepten kendime asla ve asla potterhead diyemiyorum. ben harry potter kitap serisi aşığıyım. rowling tarafından yazılan 7+3 kitaptan daha başka bir materyale ve fangirlish bir sıfata ihtiyacım yok.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap