5 entry daha
  • dün attığı tweet serisiyle sinirimi tepeme çıkarmış bağımsız gazeteci, yazar(!)

    neymiş 27 aralıkta diktatör kaçacakmış, 15 ocakta cia kaçıracakmış bla bla. atanamamış fuat avniliğe soyunuyorsun belli ki, yapma etme derim. o tweet serisinin sonuna ama ben tunus bilmemnesi bin ali'yi kastettim demen hiç bir şeyi değiştirmiyor, kimi kastettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz boşuna insanlara salak muamelesi de yapma.

    27 aralıkta bir şey olacak mı? olmayacak. o zaman durduk yere neden insanlara umut adı altında ümitsizlik aşılıyorsunuz! fuat avni bunu 3 sene boyunca yaptı hiç bir şey olmadı geldiğimiz nokta ortada. 1 sene boyunca gökhan özbek de 2016 bizim senemiz olacak güzel insanlar dedi dedi, yine sonuç olarak geldiğimiz nokta ortada. yapmayın etmeyin güzel kardeşim, biz sizi müneccimlik yapıp umut satmanız için değil gerçekten şu zor şartlar altında bile gazetecilik yapıp araştırıp belge toplayıp bize objektif haberler sunmanız için takip ediyoruz, destekliyoruz. yapmak zorunda mısın? tabi ki hayır. ama insan aklıyla alay eden tweetler atıp sonra ben özgür gazeteciyim diye karşımıza çıkma bir de üstüne her 10 tweetinden birinde sana destek olmamızı söyleme zira gerçekten komik oluyorsun.

    sonuç olarak o beğenilen çizgisini çok ciddi biçimde bozan, bir an önce cemaatçi kanka(!)'larından kurtularak gerçek araştırmacı, objektif gazeteciliğine ve fabrika ayarlarına geri dönmesi gereken kişidir.
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap