6 entry daha
  • samsung'un yuzlerce modelinden biri.
    1250 tl para verip aldigim telefondur ayrica.

    siradan bir vatandas karsilastirmasi yaparsam, telefonun kendimce olumlu ozellikleri:

    bu modeli ustun kulan ozelliklerin basinda 3300 mah bataryasi geliyor. gun boyu mobil veri acikken ve aktif kullanirken anca gece sarj uyarisi veriyor. dikkatli kullanirsan, az kullanirsan 2 gun goturur rahatlikla. akilli telefonlar arasinda bu ozelligi ile cok cok iyi.

    gerek ön, gerek arka kamerasi gercekten hd kalitesinde. megapixel degerleri sizi yaniltmasin. bi tekno markete gidin, kamerasini acin ve gozunuzle gorun.

    metal kasa da bence arti bir ozellik. saglamlik acisindan yani.

    bunlarin disinda hoparlorunu yana koymuslar ve saglam bi ses kalitesi var. telefon uzakta olmasina ragmen calan muzigi cok rahat dinliyorum.

    3 gb ram + hafiza karti destegi, hafiza sorunu yasatmaz. dunyalari koy telefona, bana misin demez. fazlaca doldurdum hem telefonu hem hafiza kartini ama ne bir donma ne bir kasma yasanmadi.

    parmak izi okuyucu var, ilk zamanlar aninda okuyordu, simdi arada aksiyor ama olsun. bu ozelligi ilk kez kullanan biri olarak memnunum.

    bunlarin disinda, hizli sarj oluyor, 90 dakikada tam dolum sagliyor.

    son olarak, clean master ile ortaklasa bi sistem gelistirmisler. ayarlar - hafiza sekmesine giriyorsun ve telefondaki gereksiz ogeleri tek tiklama ile temizleyebiliyorsun.

    dezavantaj sayilabilecek ozellikleri:

    kulaklik girisini alta koymuslar, yillarin samsung kullanicisi olarak her seferinde yaniliyorum. ıleriye ket vurup surekli kulakligi yukari sokmaya calisiyorum.

    ıphone'a ozenip bataryayi sabit yapmislar. bi sorunla karsilasmadim ama ileride donma, kasma sorunu ile karsilasirsam bataryayi cikarip takamayacagim.

    simdilik bu kadar..
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap