5 entry daha
  • parçaliyi sunulan sekilde degerlendirmek bana hiç kotu bir fikir gibi gelmedi.

    her sene ayni seyi yazmaktan biktim ama her sezon ayni parçaliyi satamazsin, diger yandan da parçali kulturunu yerlestirmek onemli ve nike en azindan bu kulture saygi gosteriyor, parçali yapmadigi tek sezon basina gelenler malum. o halde mutlaka bazi detaylari kimi sevecek, kimi sevmeyecek, en fazla yapabilecegin oynama kollar, yaka, motifler (bu sezonki fikir de kotu degildi, sonucu ise eh iste). gogus seridi kanimca iyi bir fikir, umarim sade ve guzel degerlendirirler.

    beyaz formanin detaylari da kanimca fikir olarak fena degil. yine nasil degerlendirecekleri onemli. nike her sezon elit takimlara, geçmis bir sezondan bir detayda oynama yaparak forma tasarliyor. bu sezonki ince serit detayi n98 esofman ustlerinde de var ki kanimca tum serinin en guzel esofman ustu oldu bu sezon (ozellikle gri olani). bu durumda beyaz formaya bu detayi aktarmak, eger renk skalasinda saçma isler yapilmazsa guzel sonuç verebilir. ben beyazi n98'deki gibi gri çizgilerle denerdim.

    kamuflaj forma ise 3. kit saçmaligiyla iyice boktan bir forma olmaya dogru gidiyor. su her elit takima ayni kalip 3. kit kakalama saçmaligindan vazgeçilmeli ama ureticilere karsi takimlarin nasil bir gucu olur bilmiyorum.
169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap