3 entry daha
  • yukarıda da bahsedilmiş, sadece aldatılan kadının bakış açısını bizlere sunduğu halde oldukça etkileyici sahnelere sahip ingiliz dizisi.

    2. sezon onayını da almış, umuyorum erkeğin bakış açısını yansıtırlar bu kez. hatta daha sonra diğer kadının ve sonrasında da çocuğun gözünden anlatırlarsa daha güzel olur; alın size 4 sezonluk dizi.

    --- spoiler ---

    etkileyici sahnelere sahip dediğimi biraz açmak istiyorum. eğer bir şeye dikkatinizi verdiyseniz, sonrasında o dikkatini verdiğiniz şeyle ilgili bir sürü şey görür veya duyarsınız. algıda seçiciliği kastediyorum; yani onunla ilgili tüm detaylar önünüzdedir her zaman. kadın aldatıldığını düşündüğü andan itibaren tüm detaylar bir bir sıralandı ve fark etti ki her şey gözünün önündeymiş zaten; ya kendisi farkında değilmiş ya da dikkât etmemiş. işte o algıda seçicilik anlarını o kadar güzel ve doğal bir şekilde kamera açılarıyla gösteriyorlar ki, sanki sizmişsiniz intibaına kapılıyorsunuz. tabi bunda kadın oyuncunun mimiklerini kullanmadaki başarısını gözardı etmemeliyiz. çok iyi kotarmış rolünü.

    --- spoiler ---

    kısacası basit bir konu ve etkileyici bir anlatım olmuş bu 5 bölümlük dizi. bence izlenmeli.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap