37 entry daha
  • reina'daki silahlı saldırıdan kurtulmuş bir vatandaşın açıklaması sırasında sarf ettiği cümle üzerinden yapılan goygoy.

    isa'nın allahı'na inananların çok güzel bir lafı vardır "only god can judge me"

    şimdi sizler, muhammed'in allahı'na inanlar kadının inancını sorgulayın, galiba gıybet deniyordu bu yaptığınıza. "götü sıkışınca" allah'a sığınmış diyenlere lafım.

    kaldı ki müslümanlar isa'nın allahı'nı kabul etmezler, teslis inancı yüzünden. kadın o şokun etkisiyle iyi ki tanrıya sığındık dememiş. yahudileri zaten sevmezler.

    "bardaki kadın bile müslüman çıktı" diye laf geçen entry var. %99'u müslüman olan ülkede! ne kadar da garip durup, müslüman kadınların barlara gitmesi. oysa hep %1 gider o barlara...

    yılbaşı kutladılar diye, eğlendiler diye, kafir bunlar yaftası yememek için böyle bir cümle kurdu belki, ne kadar utanç verici biraz düşünürseniz, ne kadar acı.

    ramazanı, yılbaşını geçtim, sıradan bir hafta sonu günü bile insanlar tehdit altında artık. evlerinde olmadıkları için, şu sikik hayatta kendilerine değer katmaya çalışıtıkları için. sinemaya, tiyatroya, konsere, sosyal etkinliklere gidiyorlar, arkadaşlarıyla vakit geçiriyorlar. yarın öbür gün bunlar haram diyen tiplemeler çıkarsa ne olacak? bu memlekette buna hoşgörü yok artık, çok üzgünüm.

    bu ayrıştırmalarınızın sonu gelmeyecek mi?
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap