5 entry daha
  • ergen zırvası.

    istatistik ile zorlamaya çalışmış ama belli ki o kadarcık bile basketbolu takip etmiyor.

    jordan, tüm zamanların en skorer 4. oyuncusu. onun üzerinde kobe, karl malone ve jabbar var.

    ama maç başına sayı ortalamasında 1. sırada.

    kariyer sayı ortalaması 30.1 olan bir adamı (buna kırk yaşında geri dönüp iki sezon daha oynayarak 22 sayı ortalama tutturduğu washington kariyerini de eklememize rağmen) reröre diye eleştirmek ancak ergen işi olabilir.

    6 final, 6 şampiyonluk istatistiği muhtemelen senin hayranı olduğun senin kuşaktakilerden ne lebron'da, ne curry'de, ne de başkasında var. bu adamı izlemiş olsan bilirdin ki takımın kazanmak için neye ihtiyacı varsa yapar ve mutlaka kazanırdı.

    bir küçük örneğini 1998 nba finali 6. maçında utah jazz karşısında her şey aleyhinde gelişirken sergilediği son üç dakikalık performanstan görebilirsin.

    en büyük rakibi aids ve sırt sorunları yüzünden basketbolu bıraktı diyen birine cevap yazıyor olmaktan utanç duysam da, en büyük rakibi dediğine karşı ne yaptığını önce şuraya bir bırakalım;

    onunla aynı dönemde oynadığı için şampiyonluk yüzüğü takamayan nba yıldızlarına bir göz atalım ;

    charles barkley
    karl malone
    john stockton
    reggie miller
    patrick ewing
    john starks
    gary payton (daha sonra miami'de bir şampiyonluğu var, jordan bıraktıktan sonra)
    shawn kemp

    bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.

    jordan bıraktıktan sonra takım sadece 2 maç daha eksik kazanmış. peki jordan bıraktıktan bu yana, yani 19 senedir bulls ne kazandı?

    kafadan 5 isim sayarım dediklerini de bir say madem. sonra yine konuşalım.

    ayrıca, o kafadan sayacağın 5 isim kim olursa olsun, gidip bizzat onlara da sorsan gelmiş geçmiş en iyi oyuncunun michael jordan olduğunu sana söylerler.

    neyse, ben şunu da şuraya bırakayım da gözlerimizin pası silinsin madem.

    şart oldu editi : mehmet okur 1 şampiyonluk, patrick ewing+reggie miller+charles barkley+karl malone+john stockton= 0 şampiyonluk. e, bu durumda memo bunların topundan iyi oyuncudur dimi ergencim?

    bıraktığında 42 yaşındaki mj, bir sezon daha oynasaymış sayı ortalaması düşecekmiş. kesin ergen, hem de sivilceli.

    tim duncan, mj'den daha iyi oyuncu dediğin andan sonra zaten tartışmaya gerek kalmıyor. ayrıca, senin o küçük dünyanda neler oluyor bilemem ama basketbol dünyasının ortak kararı ile tüm zamanların en iyi basketbolcusu michael jordan.

    bir de kendi gibi düşünmeyenleri yobaz ilan etmiş haspam.

    bu şimdi dünyanın düz olduğuna falan da inanıyordur. resmen hurafelerin gerçek olmadığını kanıtlayan argümanlara sürekli "gerçekte öyle değil ki" diyen dinciler gibi valla.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap