2 entry daha
  • yeni oyuncağım, pardon emziğim, pardon e-sigaram. kit olarak aldım, içinden tabii ki rda çıkmadı. şimdilik hazır coil ile buharlıyorum. ilk işim firmware güncellemek oldu.* misfire henüz yaşamadım. rba kit gelince bakalım, detayları paylaşırım.

    edit büdüt:

    yaklaşık bir ay sonra, tfv8 baby'nin yanına vaporesso gemini ve wotofo serpent mini ilave oldu. farklı sitelerden sipariş ettiğim iki adet rba kit de ilaç gibi geldi.

    tfv8 baby, boyutuna göre mükemmel bir atomizer. tek problemimi rba kitle gelen camı değiştirdikten sonra ilk sarımımda yaşadım. mod devamlı kısa devre uyarısı verdi. kafayı yedim, yarım gün uğraştım, metrelerce tel, kilolarca pamuk ve litrelerce likit harcadım. *tek hatam ise atomizeri moda çok sıkmakmış. yeni rba kafası, milimin belki onda biri kadar uzun kaldığı için 510 pini fazla itip kısa devreye sebep veriyormuş. şimdi her şey güllük gülistanlık.
    rba dünyanın en rahat çalışılanı değil. ben şimdilik 2,5 mm çapta, 3x28 ga twisted ile aralıklı sarımda çok mutluyum. aralıklı sarım ile hem pamuk daha fazla dayanıyor, hem de bence aromalar daha üst düzeyde hissediliyor. ama aralıklı sarımda bazen likit sıçratma olabiliyor. bunun farklı sebepleri ve önlemleri var, şimdi yazamam çok uzun.*

    gelelim moduna. boyası dökülmedi, dökülmemesi için de hiç çaba sarf etmedim. baya arka cepte, montun cebinde anahtarlarla filan geziyorum, tık yok. sakınmayan göze çöp batmazmış demek ki.

    modun belirli hiç bir artısı ve eksisi yok. görevini sapasağlam yapıyor. kanthalcı olduğum için sadece watt modunu kullanıyorum. o da zaten ayarladığım watt'ı veriyor. pil tamamen kullanımla ilgili. başka da bir olayı yok. atomizeri değiştirince ateşleme yapmazsam yeni coili algılamıyor, daha doğrusu bu atomizer yeni mi diye sormuyor. ortalama aynı ohm'larda sarım yaptığım için sıkıntı yok ama atıyorum 0,3 ohm'dan 1 lik bir coile geçsem ne olur bilmiyorum. ama eşek değilsen zaten bir kaç kez direnci kontrol edersin.

    keşke daha az ilgi çekici olsaydı da, herkes bir eline alıp; -oha amma ağırmış! demeseydi. *

    evet, ağır abi ama o pilleri sana taksam...
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap