8 entry daha
  • uykusuzluktan, troll müdür değil midir anlayamadığım tercih. tam bir, gerçekse komik şakaysa hiç komik değil durumu mevcut şu an. çünkü olay hiç de böyle değil. tombul arkadaşlar hiç boşuna aforizma kasmasınlar. gayet de hatunlar fit erkek tercih ediyor, etmeliler de zaten. ben de tercihlere saygı duymakla birlikte, kendim gibi spor yapan, salonlarda emek harcayan hatun isterim. ha illa da spor yapması şart değil ama, ben squat yapıp göt üstü oturamazken, kol çalışıp çatal tutamazken, hanımefendi 500 kilo olmasın bir zahmet.

    ayrıca ne çok polyanna varmış bu saatlerde buralarda hayret. işlek bir caddeye fit bir abiyle tombik bir abiyi salın bakalım, hangisi daha çok ilgi çekiyor, hangisi tercih ediliyor, hangisi ile iletişime geçiliyor. iskender yine gömün, gömmeyin demiyorum ama temel prensip şu; yaktığından fazla kalori alma, şekerli beslenme, yağdan uzak dur. çok mu zor?

    2 aydır düzenli gidemediğim salona, bugün ile birlikte 3 gün üstüste gitmiş olacağım yeniden ve vücudum korkunç derecede acı içinde. yarın bacak günü, çekeceğim acıyı hayal bile edemiyorum şimdiden. ulan künefeye de tamam, supangleye de tamam, off gününde onu da gömeriz de, sadece şişman arkadaşların değil, bizlerin de hassasiyeti var. bunun farkına varılsın artık. bir ortamda ''ya ben şişman erkek/kadınla ilgilenmiyorum'' dediğin zaman kıyamet kopuyor. sanki doğuştan öyleymiş de dalga geçiyormuşuz gibi. tercihlerse tercihim bu. adamlar buralarda spor yapan erkekleri itin götüne sokup çıkartıyor da ses eden yok. delikanlı olan yarın şişman vatandaşların olduğu ortamda kalkıp kilo ile alakalı bir laf etsin bakalım. linç ederler linç.
630 entry daha
hesabın var mı? giriş yap