337 entry daha
  • bomba yüklü araç, 2 rpg, 2 keleş, yüzlerce mermi, el bombasına karşı sadece tabancası ve bir kaç mermisiyle, her sabah selamlaştığı onlarca adli çalışana, oradaki simitçiye, büfeye, yan inşaatındaki işçilere, arkadan geçen öğrenci servisine, hemen arkasındaki devrelerine siper olmuş, gözünü kırpmadan canını vermiş bir yiğit adam.

    elazığ, baskilli. öz be öz kürt. aynı zamanda ülkücü. şucu bucu demek çok çiğ kalıyor. hepimiz gibi bu vatanın evladı. bir kaç fotoğrafını gördüm sağda solda. gündoğdu'da motorunla fotoğrafın var mesela "çeksene la beni" demişsin devrene, göbeği hafif içine çekip çekilmişsin. bankta güneş gözlüğünle var bir tane de. sımsıcak bir abimizdin belli, gözlerinin içi gülüyor. sert görünüp iki muhabbet ettiğinde can ciğer adamlardandın.

    adliyenin oraya çok yolum düşmez, göremedim tanıyamadım seni fethi abi. çok isterdim. eşşek kadar adamım. zırıl zırıl çocuk gibi ağlayarak yazıyorum kusura bakma.

    ben gezide ve berkin öldüğünde her allahın günü o fotoğraf çekildiğin yerde, alsancak'ta gaz yiyen, gazdan kustukça küfürler eden, deist, ülkücü olmayan ve beni tanısan pek sevemeyeceğin ben, her ne olursa olsun, tabutunu omuzlayacağım abi. orada yanında olacağım.

    ruhun şad olsun, saygıyla minnetle önünde eğiliyorum.

    elveda abi.
1679 entry daha
hesabın var mı? giriş yap