78 entry daha
  • kadınların cinsel stratejilerinin bir gereğidir.

    kadınların dünyasında ilgi görmek borsada bir tahvilin değer görmesi gibidir. bu yüzden etraflarında sürekli kendisini beğenen erkekler bulundurmak isterler. hem yarın bir gün etraflarında uygun aday bulamazlarsa bu erkeklerden birini kolayca elde edebileceklerini düşünürler. kadın eş adayı portföyünü geniş tutmak ister her zaman. ayrıca kadın altından kalkamayacağı işleri halletmesi için her zaman etrafında erkek olmasına ihtiyaç duyar. uydu erkek sınıfına aldıkları bu erkeklere angarya işlerini yaptırırlar. terk ederken bile ileride tekrar bir araya gelebileceklerinin imasında bulunan kadınlara denk gelmiştir pek çok erkek.

    bir kadını yemeğe çağırdığınızda, eğer reddedecekse, genellikle "şehir dışından arkadaşım geldi, onla olacağım bir kaç gün," gibi şeyler söylerler, birkaç günü doldurur ki salı müsait değilsen, çarşamba yiyelim demesin karşısındaki ya da "çok isterim ama bu aralar müsait değilim, ben sana haber veriyim," derler, ipi ellerine alırlar ve bir daha haber vermezler. kadın bu tarz davranışlardan erkeklerin kendisini anlamasını bekler. çünkü gerçekten güçlü bir erkeğin veda sözlerine, kesin yanıtlara ihtiyacı olmaz. istenmediğini anladığı an çeker gider, dönüp arkasına bakmaz bile. kadının erkek standardı bu olduğu için her erkekten bu standarda uymasını bekler. sen onu anlamıyor, imalarından ders çıkaramıyorsan, sen zaten kadının gözünde umursanacak düzeyde bir erkek değilsin.

    belli bir kalibrenin altındaki tüm erkek grubunun kadınların gözünde hayaletten farkı yoktur. emin olun. feminazilerin "i bathe in male tears" diye t-shirt giymelerinin, duvarlara şakayla karışık erkekleri öldürecez hazır olun diye yazmalarının bir sebebi budur. bir erkeğin "kadınların göz yaşlarıyla yıkanacağım" demesine nasıl bir tepki verilirdi düşünsenize. bir erkek bunun şakasını bile yapamaz. çünkü kadınlara göre her kadın kutsaldır ama erkeklerin sadece en üst segment olanları kutsaldır. kadınlar için pastanın üstündeki çilek değilsen, saygı görmezsin. saygıyı söke söke alman gerekir.

    bu sözlükte bir vedayı çok gören eski sevgili diye başlık var mesela. bakın oraya mesajların büyük çoğunluğu erkeklere aittir. pattern ortadadır. ayrılmak, reddetmek; bunlar bir karar almak demektir. karar almak, kararın getireceği sonuçları göğüslemek ve sorumluluğu taşımak demektir. ancak kadın doğası sorumluluğu reddeder. bir erkeği dürüst ve kesin bir biçimde reddetmek onu potansiyel aday listesinden temelli silmek demektir. geleceğin ne getireceği belli olmaz, ilerde bu kararından pişman olabilir o yüzden kadın bu sorumluluğun altına girmez.

    (bkz: kadınların bitmek bilmeyen mağduriyeti/@smit)

    dürüstlük, kadınların son çaresidir. kadın ancak hislerini ima edecek tüm yolları tükettiğinde, erkek kendisini anlamamayı son raddeye kadar sürdürürse dürüstlüğe başvurur. ancak o noktada zaten erkeğe olan saygısını çoktan kaybetmiştir. geçmiş olsun.

    edit: bugün polly jean'in yazdığı debe'ye giren entry'i okudum (bkz: #65440125) benim söylediklerimin doğruluğunu kendisinin entrysinde görebilirsiniz. belli bir kalibrenin altındaki tüm erkek grubunun kadınların gözünde hayaletten farkı yoktur demiştim, polly jean "nezaketi zerre hak etmiyorsunuz," diyip beddua ederek erkeklere olan bakış açısını ortaya koymuş. pareto prensibine göre kadınlar için erkeklerin %80'i çöp, yüzüne bakmaya değmeyecek mahluklar. kimin kime düşman olduğu ortada. ben çıkıp da "kendisini domine edecek erkeğin kölesi olmayı bekleyen kaşarların hepsi umarım karda düşüp kıçını kırar" demeye utanırım. bunlar utanmıyor.

    ayrıca yazım için netleştirmek istediğim bir durum var. başlık sahibinin dediği gibi bir dürüstlük değil benim yazımda kast ettiğim. kimse kimseye sen çirkinsin, şişmansın o yüzden senle beraber olmak istemem diyemez. bu dürüstlük değil, terbiyesizlik olur. polly jean'in entrysinde bahsettiği gibi bir dürüstlükten bahsediyorum ben, yani daveti "ilgilenmiyorum, teşekkürler" diyerek net bir biçimde reddetmek dürüstlükten kastım. gerçekte kadınların böyle demediğini hepimiz biliyoruz, polly jean de biliyor, diğer kadınlar da biliyor. ilgilenmiyorum değil de "bu aralar yoğunum, hastayım, şehir dışından arkadaşım geldi" gibi bahanelerle reddedip mevcut adayı yedeğe almak istediklerini, onun umutlarını tam olarak söndürmek istemediklerini hepimiz biliyoruz.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap